Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Γκιόκας: «Η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ είναι βγαλμένη από τις πιο παλιές ημέρες του δικομματισμού»


Βγαλμένη από τις πιο παλιές ημέρες του δικομματισμού, χαρακτήρισε την «αντιπαράθεση» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα Σάββατο στη Βουλή.

Αιτιολογώντας τη θέση του ΚΚΕ, απέδωσε τις εξελίξεις στο «χιλιοπαιγμένο έργο» σε βάρος του λαού στα πλαίσια του διπολισμού, που ο ένας με το «μαστίγιο» και το «βούρδουλα» της καταστολής (ΝΔ) και ο άλλος με το «καρότο» (ΣΥΡΙΖΑ), επιχειρούν το λαϊκό εγκλωβισμό και την παγίδευση. Ο Γιάννης Γκίοκας επεσήμανε ότι τα περί ανακούφισης του λαού που διατείνεται η κυβέρνηση είναι «στάχτη στα μάτια του», ενώ η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων «χτυπά κόκκινο», λειτουργεί διαλυτικά στο κίνημα, επιδιώκοντας τη διαμόρφωση «παθητικών χειροκροτητών» για κυβερνήσεις που οι πολιτικές τους κινούνται «εντός των τειχών» της ΕΕ.
Ο λαός πρέπει να χαράξει το δικό του δρόμο, να διαμορφώσει τη δική του λαϊκή αντιπολίτευση, σε κάθε κυβέρνηση «εντός των τειχών», με στόχο να γίνει κυρίαρχος σε οικονομία και εξουσία. Όλες οι άλλες επιλογές σημαίνουν χαμένα χρόνια, κατέληξε ο Γιάννης Γκιόκας.
Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: