Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ : Με αισιοδοξία από σήμερα στη μάχη.

 Αρχίζει σήμερα και τυπικά η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη του 2013. 



Μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, ρίχνονται στη μάχη για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα πως θα την κερδίσουν παρά τις τεράστιες, αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα.
Η πολιτική σημασία της Οικονομικής Εξόρμησης είναι μεγάλη, ειδικά στις μέρες μας, που δυναμώνουν η επίθεση και η συκοφαντία ενάντια στο ΚΚΕ, με αιχμή τα οικονομικά του.
Από πολύ νωρίς, οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις σχεδίασαν το πλατύ άνοιγμά τους, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία, τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες. Ηδη απευθύνεται παντού το κάλεσμα να στηρίξει ξανά ο λαός απ' το υστέρημά του και οικονομικά το Κόμμα που, για 95 χρόνια, αταλάντευτα, αγωνίζεται για τα ζωτικά συμφέροντά του, που έχει βάλει τη σφραγίδα του στους αγώνες του λαού, έχει συμβάλει σε ό,τι θετικό έχει κερδίσει η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία, οι γυναίκες. Το Κόμμα που συνεχίζει αμετακίνητο τον αγώνα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό μας, για τον άλλο δρόμο της ελπίδας, της σοσιαλιστικής ανάπτυξης, δηλαδή το δρόμο της κοινωνικής ιδιοκτησίας, του κεντρικού σχεδιασμού για την οργάνωση της παραγωγής και της κοινωνίας, με στόχο την κοινωνική ευημερία. Για το δρόμο που προϋποθέτει την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, την αποδέσμευση από την ΕΕ, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με το λαό αφέντη του πλούτου που παράγει, με τη δική του λαϊκή εξουσία.
Πολλές και πολύμορφες είναι οι πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που σχεδιάζουν -και θα εμπλουτίζονται στην πορεία- οι Κομματικές Οργανώσεις ανά τη χώρα, με σκοπό τη συμβολή στην κάλυψη των πλάνων τους, αλλά και την ενίσχυση των δεσμών τους με τους εργαζόμενους και το λαό: Πολιτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις και παραστάσεις για μικρά παιδιά, γλέντια. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΟ Αττικής έχει προγραμματίσει μια μεγάλη εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ στις 8 Δεκέμβρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με πολιτική ομιλία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: