Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ξάνθη: ΠΑΣΠ-ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ-«Αναρχικοί» υιοθέτησαν χρυσαυγίτικη φρασεολογία για να επιτεθούν στο ΜΑΣ.

 Αγοραία αντικομμουνιστική επίθεση, υιοθετώντας χρυσαυγίτικη φρασεολογία, εξαπέλυσαν από κοινού ΠΑΣΠ - ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ (ΣΥΡΙΖΑ) - «Αναρχικοί» ενάντια στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών Πολυτεχνικής Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτώβρη.


Συγκεκριμένα ενώ γινόταν συζήτηση πάνω σε ψήφισμα που κατέβασαν προς ψήφιση οι δυνάμεις του ΜΑΣ, για την προβοκάτσια και τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής στο 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, η τοποθέτηση του γραμματέα της ΠΑΣΠ, και εκπροσώπου στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατέληγε πως «κομμουνισμό ούτε στον Περισσό δεν μπορείτε να εφαρμόσετε και απολύετε κόσμο».
Η ίδια επίθεση συνεχίστηκε με φωνές, και με τα ίδια επιχειρήματα του γραμματέα της ΠΑΣΠ, από «αναρχικούς» όταν γινόταν η τοποθέτηση του ΜΑΣ.

Αμέσως τη σκυτάλη πήραν τα ΕΑΑΚ λέγοντας πως «το 2011 το ΠΑΜΕ βαρούσε το κίνημα»!!!! και χωρίς να χάσει ευκαιρία, συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ πως ο νεκρός οικοδόμος ήταν από χημικά και καταστολή ενώ μάλλον η επίθεση στο ΠΑΜΕ δεν έγινε ποτέ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν κατά την τοποθέτηση του ΜΑΣ πετάχτηκε μέλος του ΠΑΣΟΚ να πει πως στον «Περισσό καλλιεργούν ναρκωτικά»!! 

Όπως τονίζει το ΜΑΣ «οι εκπρόσωποι  της τωρινής και της "επίδοξης μέλλουσας αριστερής" κυβέρνησης στα πανεπιστήμια ό,τι γελοία φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο την παίρνουν όλοι μαζί και την αναπαράγουν όσο περισσότερο μπορούν και μέσα στα πανεπιστήμια στη "Γκεμπελική" λογική του "πες πες κάτι θα μείνει".

Ό,τι λένε οι Χρυσαυγίτες έξω απ’ τα σχολεία τα λένε όλοι οι υπόλοιποι στις σχολές. Ας κάτσει ο καθένας να σκεφτεί ποιον συμφέρει η αντικομουνιστή επίθεση παραμονές απεργίας, από σύσσωμο τον μόνιμο απεργοσπαστικό μηχανισμό, που οι συνδικαλιστές τους είναι οι πρώτοι απεργοσπάστες όπως στην μεγάλη απεργία της ΣΕΚΑΠ».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: