Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Βόλος: Νέα προκλητική προσαγωγή μελών της ΚΝΕ, η δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες .ΤΕ Βόλου ΚΚΕ: Η προσπάθεια τρομοκράτησης της νεολαίας θα πέσει στο κενό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες και σε ώρες που διεξαγόταν μαθητική κινητοποίηση, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προχώρησαν σε αναίτια και προκλητική προσαγωγή στελεχών της ΚΝΕ και μαθητών.

Μετά την προσαγωγή από αστυνομικούς της ασφάλειας, στελέχους της ΚΝΕ σε κεντρικό δρόμο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου (διαβάστε αναλυτικά εδώ την είδηση), έρχεται η νέα προκλητική επέμβαση αστυνομικών της ΟΠΚΕ εναντίον άλλου στελέχους της ΚΝΕ και σε μαθητές που ήταν μαζί του.

Η «επιχείρηση» έγινε σε κεντρικό δρόμο της Ν. Ιωνίας την ώρα που οι μαθητές πήγαιναν στην κινητοποίηση καταδίκης της Χρυσής Αυγής που είχε εξαγγείλει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Μάλιστα η κινητοποίηση ενός ακόμη περιπολικού και αρκετών αστυνομικών και κυρίως η «κατήχηση» προς τους μαθητές από συγκεκριμένους αστυνομικούς αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για στοχοποιημένη ενέργεια.
Αμέσως στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης μετέβησαν ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Απ. Νάνος και ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Γκατζής που εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για το απαράδεκτο γεγονός.
Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ δηλώνει: «Η προσπάθεια τρομοκράτησης της νεολαίας θα πέσει στο κενό. Καλούμε την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την προκλητική ενέργεια της αστυνομίας. Να μην αφήσουν να περάσει το κλίμα εκφοβισμού που επιχειρείται. Να απαντήσουν άμεσα σε οποιαδήποτε απόπειρα να ποινικοποιηθεί η πάλη του λαϊκού κινήματος».
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: