Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σουηδία: Κάλεσμα της Οργάνωσης Στοκχόλμης του ΚΚΕ σε κινητοποίηση ενάντια στην επέμβαση στη Συρία.

Η Κομματική Οργάνωση Στοκχόλμης του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της καλεί στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Στοκχόλμη με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα

Καλεί να ενισχυθεί το μπλοκ του ΚΚΕ ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, απαιτώντας καμιά εμπλοκή Σουηδίας και Ελλάδας.
Στο κάλεσμα της ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ δίνεται ως σημείο συνάντησης ο σταθμός Medborgarplatsen στη Στοκχόλμη στις 17.00.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν πολλά συνδικάτα και οργανώσεις της Σουηδίας. Διαμαρτύρονται ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία, ενάντια στο ΝΑΤΟ, αλλά και στις παρακολουθήσεις πολιτών από τις ΗΠΑ.
Η ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ θα συμμετάσχει με δικό της μπλοκ. Στη διαδήλωση επίσης θα συμμετάσχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Σουηδίας και Οργανώσεις μεταναστών άλλων κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων, όπως από τη Χιλή, το Ιράν, τη Βολιβία κλπ.
Ήδη διανέμεται προκήρυξη της ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ, γραμμένη στα σουηδικά και στα ελληνικά, όπως και προκήρυξη στα ελληνικά και στα αγγλικά με τη θέση 70 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων από όλο τον κόσμο για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία.
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: