Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα ΠΑΣΕΒΕ για το Συλλαλητήριο στις 5 Οκτώβρη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ 11 το πρωί
Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι.
Επαγγελματίες, βιοτέχνες, Μικροί έμποροι, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι.
Έχουν αποφασίσει να ξεπαστρέψουν την πλειοψηφία των Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Μικρών Εμπόρων – Αυτοκινητιστών.

Γι’ αυτό η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ , έχει συναποφασίσει και εφαρμόζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, μαζί με Ευρωπαϊκή Ένωση και τρόικα, παρά τις ψεύτικες κορώνες για διαπραγμάτευση.
Γι’ αυτό οι υποστηρικτές της Ε.Ε προσπαθούν να μας παραπλανήσουν ότι υπάρχει σωτηρία με Ευρωπαϊκή συνταγή δήθεν αριστερή.
Η ανάπτυξη που υπόσχονται σημαίνει ανάπτυξη των κερδών των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων, των πολυκαταστημάτων.
Η ανάπτυξη που ετοιμάζουν σημαίνει :
Λουκέτα, άγρια φορολογία, μείωση συντάξεων, απελευθέρωση επαγγελμάτων, ανεργία χωρίς καμία προστασία, παραπέρα τσεκούρι στις παροχές Υγείας και Παιδείας, σφαγιασμό δικαιωμάτων, εξαθλίωση των αυτοαπασχολούμενων, των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών.
  • Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν βρουν μπροστά τους ένα οργανωμένο, αποφασισμένο λαϊκό κίνημα.
  • Η πολιτική που μας αφανίζει πρέπει να ανατραπεί, με τους ενωμένους Αγώνες, με τη συμμαχία και την κοινή πάλη των Αγωνιστικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, την ΟΓΕ.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Καταδικάζουμε και απομονώνουμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ που στρογγυλεύουν τα προβλήματα για να σε μπερδέψουν, υπονομεύουν τούς αγώνες και στην πράξη διευκολύνουν την κυβέρνηση συζητώντας την πιο ήπια εφαρμογή των αντιλαϊκών ρυθμίσεων.
Καλούμε τα Σωματεία , τις Ομοσπονδίες, τις Επιτροπές Αγώνα να κινητοποιηθούν και να οργανώσουν τη ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχήτων συναδέλφων το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013. Δίνοντας δυναμικό παρόν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ να ισχυροποιήσουμε τα σωματεία μας και να προετοιμαστούμε για κλιμάκωση της πάλης και νέους αγώνες.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Μικρούς Εμπόρους, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχους σε αγωνιστικό ξεσηκωμό, όλοι να συναντηθούμε στο δρόμο του Αγώνα,
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013
ΠΛ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ 11 το πρωί
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πηγή : ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: