Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συναγερμός στην Ουάσιγκτον: Αγνωστοι άνοιξαν πυρ στη βάση του πολεμικού ναυτικού- 4 νεκροί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας βάση του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τουλάχιστον 12 άτομα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς ενώ οι δράστες είναι τρεις. 
Ο ένας έχει συλληφθεί ενώ οι άλλοι δύο έχουν οχυρωθεί σε κτήριο της βάσης, όπου παραμένουν αποκλεισμένοι.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι σε διαρκή ενημέρωση για το συμβάν, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών.«Ο Πρόεδρος έχει ενημερωθεί ήδη αρκετές φορές για την εξελισσόμενη κατάσταση στο NavyYard της Ουάσιγκτον από την ειδική σύμβουλό του επί θεμάτων Εσωτερικής Ασφάλειας και Αντιτρομοκρατίας, Λίζα Μονάκο και την αναπληρώτρια Επιτελάρχη, Αλίσα Μαστρομανάκο… Έδωσε κατευθύνσεις ώστε η ομάδα του να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, μεταξύ άλλων το Ναυτικό και το FBI, καθώς και με τους τοπικούς αξιωματούχους. Καλούμε τους πολίτες να υπακούουν στις αρχές και να ακολουθούν τις οδηγίες τους», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.
Πηγή : zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: