Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Στην Οκλαχόμα , 3 ανήλικοι δολοφόνησαν 22χρονο παίχτη του μπέιζμπολ γιατί ...να «σκοτώσουν» την πλήξη τους !

Άφωνη έχει αφήσει την κοινή γνώμη της Οκλαχόμα ο θάνατος του 22χρονου παίκτη του μπέιζμπολ, Κρίστοφερ Λέιν, που προκλήθηκε από πυροβολισμούς τριών ανήλικων φίλων… που έκαναν την πλάκα τους!


Οι έφηβοι, ηλικίας  15, 16 και 17 ετών,  ομολόγησαν στην αστυνομία  πως το έκαναν για να «σκοτώσουν» την πλήξη τους!
Ο 22χρονος αθλητής, που σπούδαζε στο East Central University,  έκανε τζόκινγκ στην πόλη Ντάνκαν της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ και ήταν τυχαίο θύμα των δραστών… που απλά ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον!

«Παρατήρησαν έναν νεαρό να τρέχει στο δρόμο και τον επέλεξαν ως στόχο», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Αστυνομίας, Ντάνι Φορντ, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KSWO.
Οι τρεις ανήλικοι δολοφόνοι αφού πυροβόλησαν το θύμα τους απομακρύνθηκαν από το σημείο με ταχύτητα, ενώ περαστικοί είδαν τον Λέιν σωριασμένο στην άσφαλτο.
Κάμερες ασφαλείας εμπορικού καταστήματος κατέγραψαν ένα αυτοκίνητο να αναπτύσσει ξαφνικά, μεγάλη ταχύτητα και να εξαφανίζεται, ενώ λίγες ώρες μετά οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη τους.
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του θύματος αλλά και η κοπέλα του, Σάρα Χάρπερ , η οποία έγραψε στο Facebook: «Θα είμαι για πάντα δική σου και θα σε κρατώ φυλαγμένο στην καρδιά μου…
Πηγή : www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: