Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Μέλος της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφο του - Οι γονείς της έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο των νεοναζί για να τον σταματήσει !


Εγινε κι αυτό! Ενας 32χρονος πυγμάχος ξυλοκόπησε άγρια την 28χρονη σύντροφο του και οι γονείς της έστειλαν επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια αλλά και στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο προκειμένου να τον «συνετίσουν».
Η 28χρονη Γωγώ, διατηρούσε σχέση με τον 32χρονο Χρήστο ο οποίος περιγράφεται ως «νευρικός και ζηλιάρης» από τον Οκτώβριο του 2012. Τον Απρίλιο, σύμφωνα με την Espresso ο σύντροφος της μετά από έναν καυγά την κατέβασε από το μηχανάκι του και την χτύπησε με ένα ανάποδο χαστούκι στο μάτι και την μύτη. Στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσάει μέσα στην μέση του δρόμου και στο τέλος της έριξε και μια κουτουλιά και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τις έκαναν ράμματα.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε μετανιωμένος αλλά έναν χρόνο μετά τον Μάιο του 2013 ο 32χρονος άρχισε να την χτυπά και πάλι μετά από λογομαχία. Της έριξε δύο αγκωνιές στο κεφάλι. Η Γωγώ ζαλίστηκε και κρεμάστηκε από το χέρι του, όμως εκείνος συνέχισε να την χτυπά στο κεφάλι. Ο 32χρονος «νταής», την πήγε ως το σπίτι της και τότε άρχισε να απειλεί και να βρίζει τους γονείς της μέχρι που ήρθε η αστυνομία. Ο 32χρονος εξαφανίστηκε και επέστρεψε μια ώρα αργότερα απαιτώντας να μιλήσει στην 28χρονη. Οταν αρνήθηκαν οι γονείς της, τους απείλησε λέγοντας: «Θα μιλήσουν τα όπλα. Θα χυθεί αίμα».

Οι γονείς του κοριτσιού, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 32χρονου, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύεται να την πλησιάσει στα πέντε μέτρα, ενώ έστειλαν επιστολές στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο στο κόμμα του οποίου φέρεται να είναι ενταγμένος ο 32χρονος σύμφωνα με τους γονείς του κοριτσιού, προκειμένου να τον συνετίσουν και να μην αναλάβουν οι ίδιοι το έργο με πράξεις αυτοδικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: