Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

...«καλή αντάμωση στα γουναράδικα»! Άσχετοι δημαγωγοί και φασίστες συκοφάντες.Επίκαιρο άρθρο του 902.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διαμαντόπουλος ατύχησε. 



Στην προσπάθειά του να καταδημαγωγήσει και να εμφανίσει το κίνημα της διαχείρισης του συστήματος, για το οποίο κάνει ό,τι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να το χρησιμοποιήσει ως μοχλό στη δικομματική εναλλαγή με τη ΝΔ, επιχείρησε να ταυτίσει ούτε λίγο ούτε πολύ αυτές τις συστημικές επιδιώξεις του με τον ΕΛΑΣ και τον καπετάνιο του Άρη Βελουχιώτη, αναφέροντας τη γνωστή φράση του Άρη «καλή αντάμωση στα γουναράδικα»!


Το γελοίο του παραλληλισμού αξιοποίησε η ΝΔ και σειρά ΜΜΕ, προκειμένου να υποστηρίξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται αντικοινοβουλευτικά (!) και ότι αποδείχνει πως είναι το ένα από τα λεγόμενα «δύο άκρα».

Βεβαίως, η πραγματικότητα στα παραπάνω τοποθετείται με το κεφάλι κάτω.

Πρώτον, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ούτε στον ύπνο του να βλέπει τις μορφές πάλης που κατά καιρούς χρησιμοποίησε το λαϊκό κίνημα ενάντια στους δυνάστες του.

Δεύτερον, γιατί η φράση «καλή αντάμωση στα γουναράδικα» δεν ειπώθηκε από τον Άρη Βελουχιώτη όταν διαρκούσε ο ένοπλος αγώνας του ΕΛΑΣ, αλλά ειπώθηκε μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας και ο Άρης εννοούσε ότι τώρα που παραδώσαμε τα όπλα θα μας σφάξουν.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, ο οποίος επιτέθηκε στον Άρη με τον βρώμικο τρόπο της συκοφαντίας που έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφορες μυστικές υπηρεσίες και ελεεινοί «ιστοριογράφοι» της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν έχουν στοιχειώδη ευθιξία τουλάχιστον να το βουλώνουν, όταν ως απόγονοι των δοσίλογων αναφέρονται σε εκείνους που πολέμησαν τον κατακτητή και έχυσαν ποτάμια αίματος.


Το παιχνίδι συνεχίζεται αμείωτο, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και τον εγκλωβισμό του στις δαγκάνες της καπιταλιστικής κυριαρχίας.

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: