Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Χούντα είναι, θα περάσει».Ξεσήκωσε με τα τραγούδια του τον κόσμο που ήταν έξω από το Ραδιομέγαρο !


Στην ΕΡΤ έσπευσε χθες βράδυ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να μαζευτεί κόσμος και να περιφρουρήσει την κατάληψη του Ραδιομεγάρου, μετά την ανακοίνωση Στουρνάρα που καλούσε τους απολυμένους να εκκενώσουν τους χώρους.


Ο γνωστός ροκ τραγουδιστής κατάφερε το σκοπό του, αφού ακόμη κι αν ευσταθούσαν οι φήμες για επέμβαση των ΜΑΤ, μαζεύτηκε… τόσος κόσμος που χρειαζόταν ένα σύνταγμα στρατού για να τους απωθήσει.
Ο Παπακωνσταντίνου ξεσήκωσε τον κόσμο, τραγούδησε για ώρες και προέβη και σε… πολιτικές δηλώσεις, αφού εμφανίστηκε λάβρος κατά της κυβέρνησης.


«Αυτή η κυβέρνηση είναι αντισυνταγματική έτσι κι αλλιώς. Ως εκ τούτου είναι και παράνομη», επισήμανε, διερωτώμενος «πότε θα τους πετάξουμε στη θάλασσα». Και μετά, συνέχισε: «Για εμάς, ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός. Γι’ αυτούς, ένας είναι ο εχθρός, ο πολιτισμός». Μάλιστα, αφού τραγούδησε το «Της δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ» και ενώ ο κόσμος τον χειροκροτούσε, έδωσε μία… νότα αισιοδοξίας λέγοντας: «Μην ανησυχείτε, χούντα είναι, θα περάσει».

Πηγή : www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: