Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Πολιτική συγκέντρωση στον Βόλο με ομιλητή τον Δ. Γόντικα.


   Η Τομεακή Οργάνωση Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μάη και ώρα 8:30 μ.μ. στην παραλία του Βόλου (άγαλμα) πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Βόλου αναφέρει:

«Καλούμε όλο το λαό του Βόλου, όλους όσους τσακίζονται σήμερα από την πολιτική των μονοπωλίων,

Να ακουμπήσουν στο ΚΚΕ.


Να ακούσουν από πρώτο χέρι τις εκτιμήσεις του, αποκρούοντας την επίθεση που γίνεται με τη διαστρέβλωση των θέσεών του και τη λασπολογία, και έχει στόχο να κυριαρχήσει η απογοήτευση και η μοιρολατρία ότι ο λαός δεν μπορεί παρά να υπομένει μέσα στη σαπίλα αυτού του συστήματος.

Να βασιστούν στο γεγονός ότι το ΚΚΕ έχει επιβεβαιωθεί σε όλα όσα έχει προβλέψει.

Να στηριχτούν στην πλούσια πείρα και στην επαναστατική στρατηγική του για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο από την καπιταλιστική κρίση. Όπου τα λαϊκά στρώματα θα είναι στο προσκήνιο και η εργατική τάξη θα είναι η εμπροσθοφυλακή της Λαϊκής Συμμαχίας για την ανατροπή, για την εργατική εξουσία, για ανάπτυξη προς όφελος του λαού.

Σήμερα που βάζουν νέες αλυσίδες στην εργατική τάξη, τους νέους και τις νέες των λαϊκών στρωμάτων, σήμερα που έχει συσσωρευτεί πλούσια πείρα από την κοροϊδία των διάφορων δήθεν εναλλακτικών δρόμων για τον εξανθρωπισμό του καπιταλισμού, σήμερα είναι επίκαιρη όσο ποτέ η ανάγκη συσπείρωσης και πάλης για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

Σήμερα, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχουν κάθε λόγο να ακούσουν τους κομμουνιστές, να συστρατευθούν μαζί τους στο δρόμο της πάλης για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: