Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Ο πατέρας της12χρονης που χτύπησε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Γερμένης: Να μην βρεθεί ποτέ κανείς στη θέση μου


«Να μην βρεθεί ποτέ κανείς στη θέση του δήλωσε ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού», το οποίο χτυπήθηκε, κατά λάθος όπως φαίνεται τουλάχιστον από τα στοιχεία, από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή.
Ο πατέρας μίλησε στην εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» και περιέγραψε, από τη μία πλευρά, τις δραματικές στιγμές που έζησε, και από την άλλη, τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η ξαφνική και αναίτια επίθεση.

Ο 50χρονος πολίτης, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας, είχε πάει με τα τέσσερα παιδιά του στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων, για την πασχαλινή εκδήλωση.
«Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Δε θα ήθελα κανείς να βρεθεί στη δική μου θέση. Την ώρα που η Μαρία βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο και άρχισε να βρίζει. Τότε η μικρή μας δέχτηκε το χτύπημα. Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει».
Προσθέτει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά συγχρόνως σημειώνει πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δε ζήτησε συγγνώμη. Όταν ο 50χρονος πατέρας του ζήτησε το λόγο εκείνος είπε πως δεν τη χτύπησε.
«Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κανείς έχει σκοπό να επιτεθεί σε παιδί». Πιστεύει πως η κόρη του βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.
Όσο για το χτύπημα, η 12χρονη χτυπήθηκε πάνω από το φρύδι και λίγο στο μάτι ενώ το χτύπημα σύμφωνα με τον πατέρα της δεν είναι σοβαρό.
Να σημειωθεί πως ο ίδιος θεωρεί το περιστατικό λήξαν και στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δήλωσε πως δε ζητάει τίποτα παραπάνω.
Ο 50χρονος δηλώνει κατά της βίας και σημειώνει «Κανένας πατέρας να μη βρεθεί στη θέση που βρέθηκα εγώ, κανένα παιδί να μην υποστεί τη βία από κανέναν». Τέλος είναι αποφασισμένος να μην παραστεί ξανά σε καμία γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: