Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Συγχαρητήριες επιστολές του ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ σε Δημήτρη Κουτσούμπα και Αλέκα Παπαρήγα.


Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, απέστειλε τις ακόλουθες συγχαρητήριες επιστολές.


Προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα, Γενικό Γραμματέα ΚΕ ΚΚΕ:

«Από μέρους της ΚΕ του ΑΚΕΛ, σε συγχαίρω θερμά για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος και για την εκλογή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το ΚΚΕ συνεχίζοντας τους ταξικούς και πολιτικούς το0υ αγώνες, μπορεί να δώσει την ελπίδα και την προοπτική για το αύριο της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Είμαστε βέβαιοι πως παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την απερχόμενη ηγεσία, η νέα ηγεσία θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ως ΑΚΕΛ, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνεις και εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στην πάλη του ΚΚΕ για να κατακτήσουν η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός καλύτερες μέρες».

Προς την Αλέκα Παπαρήγα:

«Από μέρους της ΚΕ του ΑΚΕΛ, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Θέλω επίσης να σε συγχαρώ προσωπικά για τη συμβολή σου στους ταξικούς και πολιτικούς αγώνες των Ελλήνων εργαζομένων, τους οποίους υπηρέτησες με συνέπεια και αφοσίωση.

Είμαι βέβαιος πως η ολοκλήρωση της θητείας σου στην ηγεσία του ΚΚΕ δεν σημαίνει και την αποστράτευση σου από την πάλη του λαού της Ελλάδας και των λαών του κόσμου. Εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: