Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Εκδηλώσεις - συζητήσεις σε όλη τη χώρα για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ.


Εκδηλώσεις - συζητήσεις για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.



Σήμερα Τετάρτη:

Από τη ΝΕ Φθιώτιδας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία, με ομιλητή τον Τ. Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Από την ΚΟ Λευκάδας, στις 7.00 μ.μ., στο Παλιό Δημαρχείο Λευκάδας. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στη Σκόπελο (αίθουσα ΚΑΠΗ), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Απ. Νάνος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Στην Ορεστιάδα, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΗΛΕΚΤΡΑ»  θα μιλήσει ο Δ. Παπατολίδης,γραμματέας Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σ. Μιχαηλίδης, γραμματέας της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ.
Στην Ξάνθη, εκδήλωση-συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο Προκάτ για τις Θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην Καλαμάτα, στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής από τη ΝΕ Μεσσηνίας με ομιλητή τον Νίκο Κουτουμάνο, γραμματέα της ΝΕ.
Στην Κόρινθο, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο από τη ΝΕ Κορινθίας με ομιλητή τονΓιώργο Λάμπα, γραμματέα της ΝΕ.
Στη Φλώρινα, στις 7.00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο από την Κομματική Οργάνωση Φλώρινας με ομιλητή τον Αντώνη Τσάκωνα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Από τη ΝΕ Δράμας στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Δράμας. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην Πάτρα στις 8 μ.μ., η Εργατική Αχτίδα Αχαΐας του ΚΚΕ και ο Εργατικός Τομέας Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς.

Την Πέμπτη 4 Απρίλη:

Στις 7.30 μ.μ., από τη ΝΕ Χανίων, στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας.
Στα Τρίκαλα, στο πολύκεντρο του Δήμου Τρικκαίων (αίθουσα ΚΑΠΗ) - έναντι ΔΕΗ -  στις7.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη Σκιάθο (Μπούρτζι), ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.
Από την ΚΟΒ Τσαριτσάνης, στις 8 μ.μ. στο καφέ Δημήτρη Παπαδήμου, θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
Στην Καλαμπάκα , στην ταβέρνα «Δούρειος» (δίπλα στο ΚΤΕΛ), στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξυδιάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

Την Παρασκευή 5/4

Στην Κω, στις 7:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, από τη ΝΕ Βόρειας Δωδεκανήσου, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στις 7 μ.μ., στο Ηράκλειο Κρήτης, πολιτική συγκέντρωση, στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Λιμάνι), με θέμα «Οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και την Κύπρο (κρίση, ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες). Η Πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην Αμαλιάδα στις 7:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο από τη ΝΕ Ηλείας με ομιλητή τονΔημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.
Στο Άργος στις 8:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο από τη ΝΕ Αργολίδας με ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, Γραμματέα της ΝΕ.
Στη Λήμνο στις 8.00 μμ στο ξενοδοχείο "Διαμαντίδης", με ομιλητή το Γιώργο Τούσσα,μέλος της ΚΕ

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: