Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΚΟΒ Κύμης του ΚΚΕ: Απομονώστε τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τους Χρυσαυγίτες.



 Να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, καλεί με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Κύμης του ΚΚΕ το λαό της περιοχής. Αναφέρει συγκεκριμένα:  
«Τις τελευταίες μέρες, για ακόμη μια φορά, στο στόχαστρο μπήκε η πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Τις προβοκάτσιες σε τοίχους του Λυκείου Κύμης και σε τοπικά blog διαδέχτηκαν τα ανώνυμα - απειλητικά τηλεφωνήματα από Χρυσαυγίτες, όπως αυτοαποκαλούνταν, σε νέους συντρόφους της ΚΝΕ με σκοπό να φοβίσουν, να τρομοκρατήσουν.

 Ένα πράγμα δηλώνουμε: Κούνια που τους κούναγε!
Το τελευταίο περιστατικό, που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Μάρτη στους Ανδρονιάνους, που κατέβασαν και έκαψαν πανό του ΚΚΕ που έγραφε "Αντάρτης, Κλέφτης Παλικάρι πάντα είν’ ο ίδιος ο λαός" ήρθε να τους ξεβρακώσει. Είναι φυσιολογικό, τους απόγονους των ταγματασφαλιτών, τους φίλους των Ναζί, της Χρυσής Αυγής, να τους τσούζει η ιστορική αλήθεια ότι στην Επανάσταση του '21 δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί. Άλλοι έκαναν επανάσταση και άλλοι αφόριζαν τους επαναστάτες, όπως η επίσημη εκκλησία. Άλλωστε η αιτία της Επανάστασης δεν ήταν η απελευθέρωση της Φυλής, όπως υποστηρίζουν οι Ναζί πατριδοκάπηλοι της Χ.Α.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τους εξής στίχους: "Βουλγάροι κι Αρβανήτες, Αρμένιοι και Ρωμιοί, Αράπηδες και άσπροι, με μια κοινήν ορμή, Για την ελευθερίαν, να ζώσωμεν σπαθί, πως είμαστ' αντριωμένοι, παντού να ξακουσθή."
Εκτός αν οι θρασύδειλοι που κυνηγάνε φουκαράδες μετανάστες θεωρούνται περισσότερο πατριώτες από τον Επαναστάτη Ρήγα Φεραίο.
Όπως, επίσης, και στους αγώνες του '40, άλλοι έκαναν αντίσταση και άλλοι γινόντουσαν συνεργάτες των Γερμανών και φίλοι των Ι-Ταλιάνων.
Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει αυτές τις θρασύδειλες ενέργειες και να απομονώσει τους οπαδούς των Ναζί.
Ο λόγος που στρέφονται ενάντια στο ΚΚΕ και τη ΚΝΕ είναι ότι οι κομμουνιστές είναι μπροστά σε κάθε λαϊκό αγώνα που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια και στην περιοχή μας. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι πρωτοστατούν στην οργάνωση της πάλης για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Νοσοκομείου Κύμης, τη στελέχωσή του με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Ενοχλούνται από την πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας, τη διεκδίκηση ουσιαστικής μόρφωσης των παιδιών μας.
Μα εκείνο που τους τρελαίνει περισσότερο είναι ότι οι κομμουνιστές εντάσσουν την όλη δράση τους για τα λαϊκά δικαιώματα στην πάλη για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Την πάλη για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, όπου ο λαός και όχι τα μονοπώλια θα κάνει κουμάντο στον τόπο. Με κοινωνικοποιημένα τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής. Με εργατικό έλεγχο και κεντρικό σχεδιασμό. Έξω από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και με το χρέος όλο διαγραμμένο. Γιατί ο λαός δε χρωστάει δεκάρα.
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: