Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αντικομμουνισμός μέχρι και ...στο σκάκι !

Ωμός χυδαίος αντικομμουνισμός από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΕΣΟ


Σε ρεσιτάλ ωμού αντικομμουνισμού επιδόθηκαν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας πριν και κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του στις 9 Φλεβάρη 2013.
Συγκεκριμένα, στην εμπεριστατωμένη κριτική για το ότι μετατρέπουν την ΕΣΟ σε επιχείρηση, ο Χρήστος Γκορίτσας (ο οποίος να σημειωθεί στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής) απάντησε με γραπτό κείμενο - υβρεολόγιο που στάλθηκε προς τα μέλη του ΔΣ όπου κατά λέξη αναφέρεται:
«Τάδε έφη ο τροφαντός υπάλληλος του ΚΚΕ σύντροφος Σερετάκης. Φευ! Ξαναγράφω: Εκεί, όπου κάποτε υπήρχαν ο Μπελογιάννης κι ο Πλουμπίδης, τώρα βγάζει μεροκάματο ο Σερετάκης. Πιστεύω ότι απλώς προσπαθεί να πάρει καμιά προαγωγούλα, τώρα που θα γίνουν κρίσεις στο Κόμμα, γι' αυτό και τα αλλεπάλληλα παραληρηματικά μανιφέστα. Αλλά από ουσία (απαντήσεις επί του θέματος) ΜΗΔΕΝ
Στο ίδιο μήκος κύματος ο Γιώργος Μακρόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και αναπληρωτής πρόεδρος της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ισχυρίστηκε ότι το ΚΚΕ πληρώνει τα στελέχη του για να πηγαίνουν εδώ και εκεί και να δημιουργούν φασαρίες.
Οι φίλοι του σκακιού πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για τη στάση, το ύφος και το ήθος των κορυφαίων παραγόντων της Διοίκησης της ΕΣΟ που κατά τα άλλα σχεδιάζουν την πλήρη εμπορευματοποίηση του σκακιού και το χαράτσωμα αθλητών και γονιών.

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: