Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

“Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Γρηγορόπουλος, θα ήταν στο Βελβεντό” - Κόρη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ πουλάει καλάσνικοφ-Προκλητικές δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. που του έλειψε η καρέκλα της βουλής


 
“Εάν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους”. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε κατά πολλούς προκλητικές του δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, απορρίπτοντας την εξήγηση ότι ο φίλος του Γρηγορόπουλου, Νίκος Ρωμανός, επηρεάστηκε από το θάνατό του.
“Το παιδί έτσι ήταν από τότε, και βάσει των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί και προκάλεσαν τον άλλον φρουρό, και αυτός ηλίθια φερόμενος, μπουμ μπουμ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχολίασε ακόμα ότι “όταν παίρνεις το καλάσνικοφ δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα”, και “επομένως οι μπουνιές και οι κλωτσιές δε μετράνε”.
Κατήγγειλε ακόμα ότι “ η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ”, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιβραβεύει τα καλάσνικοφ. Πρότεινε εξάλλου να υπάρχει ένας νόμος για τους γονείς που αφήνουν και βγαίνουν “τέτοια παιδιά”.
Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν, με πολλούς επικριτές του πρώην κυβερνητικού εταίρου να κάνουν λόγο για ύστατη προσπάθειά του να βγει στον... πολιτικό αφρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια: