Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης - το φιλαράκι του Σαμαρά στο antinews.gr- παραμένει αμετανότητος στις αισχρότητες που έγραψε στο twitter



Πριν από λίγο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο κολλητός του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης για να απολογηθεί για τις αισχρότητες που έγραψε στο τουίτερ.
Σημειώνεται ότι την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Τwitter αποδοκίμασε ο Σίμος Κεδίκογλου χαρακτηρίζοντας το ως “αποκρουστικό” χωρίς όμως να μιλήσει για μέτρα εναντίον του.
Η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες επειδή έγραψε στο τουίτερ ένα  κακόγουστο ρατσιστικό ανέκδοτο για τα κουνούπια του Νείλου.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε σε έναν χρήστη του τουίτερ που εξέφρασε τον θυμό του για το σύστημα υγείας ότι έχει μια χάρτινη κούτα που θα χωρέσει μέσα το πτώμα του πατέρα του συγκεκριμένου χρήστη αν δεν έχει παγώσει ακόμα….
 Με αυτό τον τρόπο ο ο αδελφικός φίλος και σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης επέδειξε την αλαζονεία του και μηδενικό σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Δεν έχει τόσο σημασία αν το πρόσωπο στο τουίτερ χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα ή όχι. Αυτό που γράφεις σε ένα δημόσιο μέσο δεν απευθύνεται μόνο ή κυρίως στο συγκεκριμένο πρόσωπο.  Δείχνει σε κάθε περίπτωση τον πολιτισμό σου. Δεν είσαι αναγκασμένος να απαντήσεις σε κάποιον που δεν σου μιλάει σοβαρά αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις δείχνει πολλά….
Αυτή τη γλώσσα μαυραγορίτη της κατοχής χρησιμοποιεί το γραφείο τύπου της ΝΔ, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.  Ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα σργά ή γρήγορα ξεχνάει ποιο από τα δύο είναι το αληθινό. Όταν ο Κρανιδιώτης και οι κολλητοί του απειλούν με εμφύλιο πόλεμο, μιλάνε για συμμορίτες και αισθάνονται σαν άτρωτοι διάδοχοι των ταγματασφαλιτών τότε το μίσος και η περιφρόνηση τους  για τους ανθρώπους που σκοτώνει η πολιτική των Μνημονίων που υπηρετούν είναι ακριβώς αυτή που εκφράζει ο Κρανιδιώτης.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρει:
“O σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, περιφέρεται στα κοινωνικά μέσα, κάνοντας δημόσια επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού, φραστικού τραμπουκισμού και προκλητικής πολιτικής απρέπειας απέναντι σε έναν άγνωστό του πολίτη, o οποίος εξέφρασε την αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του.
 Ο κ. Σαμαράς, που δεν φείδεται χαρακτηρισμών για τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα διατηρήσει στη θέση του συμβούλου αυτόν τον εκλεκτό και στενότατο συνεργάτη του;”.

Οι δικαιολογίες ότι δεν έχει θεσμική θέση αλλά απλά είναι φίλος του Σαμαρά είναι γελοίες. Πριν δέκα μέρες βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι ως στέλεχος της ΝΔ ενώ υπήρξε υποψήφιος της. Άλλωστε είναι μέλος της ομάδας επικοινωνιακού σχεδιασμού της ΝΔ και όπως έγραψε το Βήμα είχε πρόσφατα πολύωρη συνάντηση με τον πανίσχυρο σύμβουλο του Σαμαρά Χ.  Λαζαρίδη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αν η ΝΔ δεν διαγράψει οριστικά από μέλος της αυτό τον χυδαίο άνθρωπο δείχνει ότι ανέχεται παρόμοιες δηλώσεις.  Για να δούμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: