Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο λαός της Βενεζουέλας έχει πείρα και δύναμη ν' ακυρώσει ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.


Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σχετικά με την υγεία του Προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«
Παρακολουθούμε από κοντά τις ειδήσεις αναφορικά με την υγεία του Προέδρου Τσάβες και ευχόμαστε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Βενεζουέλας που τον επανεξέλεξε ο λαός στις πολύ πρόσφατες εκλογές στις 7 Οκτώβρη 2012.
Ο λαός της Βενεζουέλας έχει συσσωρεύσει σημαντική πείρα.
Εχει τη δύναμη να απαντήσει και να ακυρώσει τα σχέδια ιμπεριαλιστικών και ντόπιων αντιδραστικών δυνάμεων που καιροφυλακτούν να αξιοποιήσουν τα προβλήματα αυτά για να προωθήσουν τις αντιλαϊκές τους επιδιώξεις.
Το ΚΚΕ πάντα στάθηκε αλληλέγγυο στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας σε όλες τις δύσκολες στιγμές και θα συνεχίσει να το κάνει, υπερασπιζόμενο με συνέπεια το δικαίωμα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων της Βενεζουέλας να καθορίζουν τις τύχες της πατρίδας τους».

Πηγή : www.rizospastis.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Και το ΚΚ Βενεζουέλας είχε πείρα και δύναμη να στηρίξει μια ευρύτερη λαϊκή συμμαχία για να αποτρέψει τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Ο νοών νοείτω.