Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται για 2η μέρα η Έκθεση για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή»

Στη Θεσσαλονίκη άνοιξε την Παρασκευή τις πύλες της η Έκθεση της ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή», του οργάνου του Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.
Στο πλαίσιο της Έκθεσης σήμερα Σάββατο, στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση του χρονικού του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Την Κυριακή, στις 11 π.μ., θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Νέοι δρόμοι στην ενημέρωση, νέοι δρόμοι στη χειραγώγηση» με ομιλητή τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.


Στη διάρκεια της Έκθεσης θα γίνουν οργανωμένες ξεναγήσεις, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης για το Σαββατοκύριακο θα είναι: Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., και από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
 
Κατά το άνοιγμα της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε εναρκτήρια ομιλία από τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ για την ιστορία του «Ο».
 
Πραγματοποιήθηκε επίσης βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του ΚΣ της ΚΝΕ «Κομματικός-Επαναστατικός Τύπος» με ομιλητή τον Χρήστο Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Η πρώτη μέρα της Έκθεσης ολοκληρώθηκε με μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ και απαγγελίες ποιημάτων. Στο χώρο της Έκθεσης παραβρέθηκαν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
 
Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Γενάρη στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και οι παρευρισκόμενοι έχουν μια πραγματικά σημαντική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη πορεία του «Οδηγητή» στο χρόνο.
 
Πηγή: www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: