Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΣ : ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ την Τρίτη 9 Οκτώβρη στις 13:00, στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Να μπλοκάρουμε τα μέτρα που τσακίζουν τη ζωή μας.


 Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Έρχεται για να βοηθήσει την κυβέρνηση να εντείνει τους εκβιασμούς και να επιβάλλει τα νέα βάρβαρα μέτρα. 
Το μέλλον που μας ετοιμάζουν δεν μας ταιριάζει:
Με το πανεπιστήμιο-επιχείρηση και τους φοιτητές πελάτες πανάκριβης και υποβαθμισμένης γνώσης.
Με πτυχία-κουρελόχαρτα και μια θέση στις ουρές της ανεργίας.
Με μισθούς–χαρτζιλίκι των 430€ και ωράρια-λάστιχο.
Με δουλειά 6 ημέρες την εβδομάδα, 13 ώρες την ημέρα, μέχρι τα βαθειά γεράματα.
Πάνω στα ερείπια των δικαιωμάτων μας, με το λαό βουτηγμένο στη φτώχεια και τα χρέη, με τη νεολαία σε απόγνωση να μεταναστεύει, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, τα αφεντικά πολλαπλασιάζουν τα κέρδη τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
Η σιωπή δεν μας ταιριάζει. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες οργανώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τους εργάτες και το λαό, φουντώνουμε το μεγάλο λαϊκό ποτάμι που θα σαρώσει τα μέτρα και την πολιτική που τα γεννά.
► Να μην ψηφιστούν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
► Να καταργήσουμε δάνεια και συμβάσεις, μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους.
► Να διαγραφεί τώρα μονομερώς το χρέος. Να διώξουμε από πάνω μας την ένωση των ληστών της ΕΕ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, και τις απειλές, ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε. Με αυτά καταστρέφουν τη ζωή και το μέλλον μας. ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε», μας επιβάλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα. Κεφαλαιοκράτες και κυβέρνηση μαζί με τους συμμάχους και τους φίλους τους, την ΕΕ, το Δ.Ν.Τ ισοπεδώνουν τα πάντα.  ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την ευρωπαϊκή ένωση και τα μονοπώλια, θα μας κάνουν να ζήσουμε καλύτερα, θα κάνουν την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης «αρνάκι».
Nα μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά! Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική στην κοινωνία και στην παιδεία. Να παλέψουμε για δωρεάν σπουδές-δουλειά με δικαιώματα-ζωή με αξιοπρέπεια
Καλούμε τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, το κάθε έτος και το κάθε εξάμηνο, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συμμετέχουν μαζικά. Να κλιμακώσουν τον αγώνα με κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: