Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Απομονώστε τώρα τους ναζί της Χρυσής Αυγής .Μαζική εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της οδού Αριστείδου - Το απόγευμα στη Σιβιτανίδειο.


Νέα πλατιά εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, καταγγέλλοντας τη φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και γενικότερα.
Αφορμή για την κινητοποίηση αποτέλεσε η βάρβαρη επίθεση σε βάρος δύο βιοπαλαιστών μεταναστών από ομάδα 6 φασιστοειδών την Παρασκευή 30 Νοέμβρη στη λαϊκή αγορά (Χαροκόπου και Αριστείδου), με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός και τον πιο ελαφρύ του δεύτερου.
Οι δύο μετανάστες, τη στιγμή που δέχτηκαν την άνανδρη επίθεση πουλούσαν την πραμάτεια τους σε μικρούς πάγκους που είχαν στήσει στην αγορά.
Μοίρασαν ανακοινώσεις στους παραγωγούς και επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και σε όσους ψώνιζαν, καλώντας τους να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή. Μέσω ντουντούκας, μεταξύ άλλων, ανέγνωσαν τα εξής:  
«Το τελευταίο διάστημα στην Καλλιθέα έχουν εμφανιστεί αρκετά κρούσματα τρομοκράτησης και τραμπουκισμού από μέλη της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής απέναντι σε μετανάστες εργάτες που ζουν και αναπνέουν στην ίδια γειτονιά με μας, στον ίδιο χώρο δουλειάς. Μετελευταίο περιστατικό τον άγριο ξυλοδαρμό δυο μεταναστών.
Το φασιστικό αυτό μόρφωμα της αστικής τάξης αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος  και στόχο έχει να χτυπήσει την εργατική τάξη, το λαϊκό κίνημα συνολικότερα και όχι μόνο τους μετανάστες. Έχει αναλάβει τη "βρώμικη δουλειά" για χάρη μιας χούφτας πλουτοκρατών εκείνων δηλαδή που σήμερα τσακίζουν τις ζωές μας, που παρασιτούν από τον δικό μας μόχθο.
Δεν θα αφήσουμε κανένα φασίστα, κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το ρατσιστικό δηλητήριο στις γραμμές της εργατικής τάξης. Τους θυμίζουμε ότι ο λαός της Καλλιθέας έχει τεράστια ιστορική πείρα αντίστασης απέναντι στους μπουραντάδες και στους γερμανοτσολιάδες όπως τους αποκαλούσε ο λαός. Όπως τότε έτσι και τώρα μόνο το οργανωμένο και συνειδητά πειθαρχημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, δυνατό σαν γροθιά, μπορεί να τσακίσει τα αφεντικά και τα μαντρόσκυλά τους». 
 Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: