Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Άθλια επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου στο Κ.Κ.Ε.Γράφει ο Red Star.

Άθλια και στοχευμένη επίθεση στο Κ.Κ.Ε.




Μια καλά σχεδιασμένη επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Κ.Κ.Ε. προκαλεί τη νοημοσύνη όλων μας.

 Στη σημερινή εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Λάκης Λαζόπουλος μετέφερε την γνωστή δήλωση της Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Αλέκας Παπαρήγα στην βουλή, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α εξυπηρετεί κομμάτι επιχειρηματικών συμφερόντων το λεγόμενο λόμπι της δραχμής. 

Και συνέχισε λέγοντας ουσιαστικά ότι μένει έκπληκτος που το Κ.Κ.Ε. που θέλει να βγούμε από την Ευρωπαική Ένωση και δεν φοβάται την δραχμή, επιτέθηκε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α !
Ο κύριος Λαζόπουλος έκοψε και έραψε στα μέτρα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα.

Να θυμηθούμε όμως τι είχε συγκεκριμένα και ολοκληρωμένα δηλώσει
 η Αλέκα Παπαρήγα στην βουλή.



Υπάρχει δυνατότητα δημοσιονομικής ευελιξίας στα πλαίσια της ΕΕ; Εδώ τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας ένα τμήμα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, αυτό που λέγεται "λόμπι της δραχμής", αλλά κι ένα τμήμα κρατών της ΕΕ, εκεί είναι η διαμάχη, διαβλέπει ορισμένα πράγματα. Και δεν είναι τυχαίος όλος αυτός ο εξωραϊσμός της πολιτικής Ομπάμα. Βέβαια, άμα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, τότε θα μπορεί να κόψει χρήμα. Δεν μπορεί να το κάνει τώρα. Αυτή θα είναι η ανάκαμψη. Θα κόψει μπόλικο χρήμα.

Ποιοι θα οργανώσουν, ποιοι θα έχουν την ευθύνη των επενδύσεων; Τα μονοπώλια, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, αυτοί που θα ρισκάρουν να έρθουν και να επενδύσουν σ' αυτές τις συνθήκες. Τότε πραγματικά με τη δραχμή ο τουρισμός θα λάμψει, οι μεγαλοξενοδόχοι θα μαζεύουν κέρδη μέχρι εκεί που δεν παίρνει, γιατί ο τουρισμός θα είναι φτηνός. Αν εννοούμε λοιπόν αυτή την ανάκαμψη, υπάρχουν τμήματα του κεφαλαίου που τα συμφέρει. Ενδεχομένως ο κλάδος των κατασκευών, τσιμεντάδες, τους συμφέρει. Υπάρχουν κλάδοι σήμερα που τους συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή.
Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι θα ταυτιστούν με ένα τμήμα του κεφαλαίου εναντίον του άλλου; Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε προεκλογικά 45% στη φορολογία του κεφαλαίου. Καταρχήν, άμα το κάνετε αυτό σε συνθήκες απελευθέρωσης της αγοράς, θα φύγουν οι επιχειρηματίες. Εμείς προτείνουμε κοινωνικοποίηση. Να τους πάρετε την ιδιοκτησία. Αμα περιμένετε να δεχτούν τη φορολογία, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Κορόιδα είναι; Θα πάνε έξω.



Κουβέντα ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος για το ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν μιλάει καν για σοσιαλισμό.Δεν στρέφεται καν κατά του κεφαλαίου στο σύνολο του ,αλλά καλεί τον λαό να ταυτιστεί με ένα μέρος του.

Είναι χαζός ο Λαζόπουλος ; Όχι βέβαια. Κάνει τον χαζό για να παραπλανήσει το κόσμο που ξαναγυρνά στο Κ.Κ.Ε. μετά την χαριστική ψήφο που έδωσε κομμάτι του υπέρ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ σε συνθήκες ακραίας πόλωσης.

Ο Λαζόπουλος προχώρησε ακόμα περισσότερο αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαίο και αθώο δεν ήταν το σχόλιο του.

Κατηγόρησε το Κ.Κ.Ε. ότι δήθεν προτιμά την τρικομματική κυβέρνηση από μια κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί αν κυβερνήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ...το Κ.Κ.Ε. θα διαλυθεί ! Δηλαδή ότι το Κ.Κ.Ε. νοιάζεται για το "μαγαζάκι" του και όχι για τον λαό.
Ό,τι κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο κομματικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατά του Κ.Κ.Ε τα έκανε copy paste ο Λαζόπουλος για να τα μεταφέρει στην εκπομπή του που έχει τεράστια ακροαματικότητα.

Μια απροκάλυπτη και χυδαία προπαγάνδα υπέρ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α,που συνοδεύτηκε λίγο αργότερα με πλάνα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις του κόσμου χωρίς την τσίπα να πει ούτε μια κουβέντα για το Π.Α.ΜΕ. (Ενώ έδειχνε κυρίως εικόνες από τη συγκέντρωση του  Π.Α.ΜΕ.).

Για ξεκάρφωμα , μετέδωσε και την ατάκα της βουλευτίνας του Κ.Κ.Ε. Ελένης Γερασιμίδου, επιβραβεύοντας της.

Το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ κύριε Λάκη Λαζόπουλε να μην το ξαναπιάσεις στο στόμα σου με το τρόπο που το έκανες.

Δεν είναι σάτιρα να υποστηρίζεις ότι ένα κόμμα με 95 χρόνια αγώνες , είναι "μαγαζάκι"   
που νοιάζεται μόνο για την ύπαρξη του. Είναι προπαγάνδα υπέρ του νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ , του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ που με πάθος υποστηρίζεις τον τελευταίο καιρό.


Red Star

10 σχόλια:

faros είπε...

Ο Λαζόπουλος, έδωσε δείγματα γραφής πολλές φορές ...

Δεν είναι απλά αντιΚΚΕ - πράγμα που στο κάτω κάτω έχει κάθε δικαίωμα να το εκφράζει - ούτε απλά ένας ακόμα αντικομμουνιστής που βρίσκει την ευκαιρία που του δίνουν τα αφεντικά του (σήμερα Γερμανοί), που και αυτό δεν θα ήταν παράξενο !

Ο Λαζόπουλος χρησιμοποιεί το βήμα που του δίνει η αστική τάξη, αποκλειστικά και μόνο για βρώμικη προπαγάνδα, χυδαία ψέματα, διαστρέβλωση της πολιτικής του ΚΚΕ !

Ούτε μπορεί κανείς να πει ότι δεν κατάλαβε κάτι ... Είναι έξυπνος άνθρωπος, άρα ό,τι λέει ξέρει τι λέει και γιατί το λέει.

Για μένα, ο Λαζόπουλος βρίσκεται στην κυριλεξία σε διατεταγμένη, έμμισθη αποστολή.
Δεν είναι βέβαια ο μόνος ...
Το ίδιο γίνεται και στα πρωινάδικα, στα δελτία ειδήσεων, στο ράδιοαρβύλα κλπ.

Όπως κι αν το δούμε το πράγμα, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η αστική τάξη έχει πολλά "όπλα" ...

Έτσι, το πόρταλ του ΚΚΕ, θα είναι τελικά μια όαση !
Ας το στηρίξουμε με κάθε τρόπο και με κάθε θυσία.

Red Star είπε...

faros

Το σχόλιο σου είναι κατατοπιστικό και ευχαριστώ πολύ.

Γι'αυτό και το πόρταλ του ΚΚΕ θα είναι το τελευταίο οχυρό ενημέρωσης του λαού μαζί βέβαια με τον Ριζοσπάστη που δεν πρέπει να υποτιμάμε ως όπλο και κάποια στιγμή θα αναδειχθεί η αξία του.

Για το πόρταλ του ΚΚΕ θα αναρτήσω και ένα σχόλιο αύριο ,μεθαύριο.

Red Star είπε...

Συμπληρωματικά για το Λάκη Λαζόπουλο, να πω ,δεν θα έδινα αξία και σημασία αν δεν το έπαιζε "προοδευτικός" και "αριστερός".

Και δεν μπορεί από την μια να μας λέει καλά τα είπε ο Παφίλης ή σε παλιότερες εκπομπές να λέει και ένα καλό λόγο για την Αλέκα Παπαρήγα, και μετά έντεχνα να ΘΑΒΕΙ και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ έτσι το Κ.Κ.Ε.

Είναι ντροπή, καλύτερα να ξεκαθαρίσει την θέση του για το Κ.Κ.Ε. και να αφήσει τα μισόλογα, να το χτυπάει συνεχώς και να πει σταράτα ΔΕΝ συμφωνώ με το ΚΚΕ δεν το γουστάρω, να το καταλάβει αυτό και ο τελευταίος τηλεθεατής του.

Τα υπόλοιπα είναι κουτοπονηριές.

jorje7 είπε...

Ξερει πολυ καλα τι λεει o λακης, γιατι το λεει και ΠΟΤΕ πρεπει να το πει...Εξαλλου και γιαυτο πληρωνεται

Συνοπτικα τα ειπε ολα ο faros

george είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anastasios είπε...

Οι αστοι βλεπουν οτι η δραση του ΚΚΕ ξαναφουντωνει, βλεπουν τις τεραστιες συγκεντρωσεις του ΠΑΜΕ, τρεμουν στην ιδεα της εξεγερσης του λαου με μπροσταρηδες τους Κομμουνιστες, καταλαβαινουν πολυ καλα οτι ο ΣΦΥΡΙΖΑ ειναι πολυ λιγος για να αντιπαρατεθει στο ΚΚΕ-δεν ειναι εξαλου το '81-και επιστρατευουν καθε ειδους "Λακηδες", μονο που το ψεμα εχει κοντα ποδαρια...

admin είπε...

Το πρόβλημα του ΚΚΕ δεν είναι ο Λαζόπουλος και ο κάθε Λαζόπουλος, είναι που πούλησε τους εργαζόμενους και απείχε απο την μάχη που έδιναν.
Είναι πολύ εύκολο για το ΚΚΕ και το συνηθίζει αρκετά να βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για να περνάει στην συνέχεια από κάτω.
Οι αστοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προβάλουν τις απόψεις του ΚΚΕ της Ανταρσύα του Αλαβάνου του Σφυφτούλη η της Χρυσής Αυγής, μπορούν να προβάλουν τον οποιονδήποτε τους συμφέρει για να μην χάσουν την εξουσία.
Όσο το ΚΚΕ συνεχίζει να βρίζει χυδαία τον ΣΥΡΙΖΑ θα το προβάλουν.
Το πρόβλημα τους είναι ότι έχουν διαλύσει με την πολιτική τους τα δύο κόμματα που τους στήριζαν και δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν ΣΥΡΙΖΑ ότι και να λέτε ότι λέει ο Τσίπρας.
Στην μάχη αυτή της κοινωνίας το ΚΚΕ αποφάσισε να συγκρουστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχασε τους μισούς ψηφοφόρους του. Όσο συνεχίζει την ίδια τακτική τόσο θα εξαφανίζεται γιατί το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι να καταδειχθούν τα λάθη ή η ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το πως θα δημιουργηθούν οι δρόμοι για κοινή δράση και πορεία αριστερή της κοινωνίας.

Red Star είπε...

Το Κ.Κ.Ε. έχασε μια εκλογική μάχη, ακραίας πόλωσης μεταξύ μιας μισητής δεξιάς και ενός αλκυστικού κεντροαριστερού λόγου.Η ψήφος του Ιουνίου ήταν ευκαιριακή ,με την έννοια ότι ναι έφυγε το 40% των ψηφοφόρων του Κ.Κ.Ε προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή το 70 % των ψηφοφόρων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όχι γιατί ξαφνικά έγιναν συριζαίοι αλλά γιατί δεν ήθελαν πάλι τη δεξιά.

Δεν κρίθηκε η πολιτική του Κ.Κ.Ε. μέσα σε ένα μήνα.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τώρα που διαλύονται και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και με την προοπτική να αλλάξει ο εκλογικός νόμος (απλή αναλογική το σκέφτονται σοβαρά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να μην μπάρει το μπόνους των 50 εδρών ο ΣΥΡΙΖΑ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 50 %+ και αν όχι με ποιους θα συγκυβερνήσει ;

Γιατί διαφορετικά φίλε iteanet τόσο καιρό παραμυθιάζει τον λαό και στις συγκεντρώσεις δεν κατεβάζει κόσμο ανάλογο ούτε του 5 % που είχε το 2009. Και τέλος πάντων ο Λαζόπουλος επενδύει στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι οπορτουνιστής , δικαίωμα του.Δεν είναι δικαίωμα του όμως να παρομοιάζει το Κ.Κ.Ε. με σουβλατζίδικο, γιατί χωρίς το Κ.Κ.Ε και το ΠΑΜΕ όχι απεργία σοβαρή δεν θα είχε γίνει, αλλά θα είχαμε κινητοποιήσεις της πλάκας από τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΣΥΡΙΖΑ που θα έδιναν το τελειωτικό ψυχολογικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας και της ανεγίας που υποφέρει.


admin είπε...

Ο κόσμος δεν έγινε ΣΥΡΙΖΕΟΣ όπως λές αλλά δεν ήθελε άλλο την κυβέρνηση και ήθελε να την ρίξει. Αυτήν την μάχη δεν κατάλαβε οτι δίνεται το ΚΚΕ και γι αυτό κατέληξε με την πλευρά της αντίδρασης.
Όσο δεν καταλαβαίνεις εσύ και το κόμμα σου οτι αυτή είναι η μάχη που δίνεται τόσο θα χάνει και το ΚΚΕ αλλά και η αριστερά και το κίνημα συνολικότερα.
Οι αστοί δεν θα δώσουν καμία εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν διέλυσαν τα κόμματά τους για χάρη του Τσίπρα, η μάχη ανατροπής τους πρέπει να είναι ενωτική και συνολική αλλιώς αν είμαστε διασπασμένοι έχουν χίλιους τρόπους να μας νικήσουν.

Red Star είπε...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι:

1) Θέλετε το Κ.Κ.Ε. για να μην χάσει και άλλο ποσοστά να γίνει μια συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κύβερνηση ; Και αν ναι, νομίζεις ότι ο κόσμος που ακολουθούσε το Κ.Κ.Ε. γιατί το είχε επαναστατικό μαρξιστικό κόμμα, ενάντια στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ κλπ κλπ θα ψήφιζε μονοκούκι ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να πάρει μερικές καρέκλες σε μια υποτιθέμενη νίκη της αριστεράς ; Σε αυτή την περίπτωση το Κ.Κ.Ε θα διαλυόταν και ο κόσμος του θα στραφόταν αλλού ή θα έχανε την ελπίδα του.

2)Λες ότι χάνει η αριστερά όσο εγώ και το Κ.Κ.Ε. δεν καταλαβαίνουμε πως ο κάθε πικραμένος Πασόκος ή δεξιός που δεν θέλει το μνημόνιο στήριξε ένα κόμμα του 4,5 % ,το έφτασε στο 17 % και μετά στο 27 %.Μα αντιφάσκεις γιατί όπως φαίνεται η ελαστικότητα των θέσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η δεξιά του μετατόπιση τον έφεραν ένα βήμα πριν τη νίκη.Τη νίκη την έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ν.Δ. και όχι εξαιτίας του Κ.Κ.Ε ή εμένα.Γιατί αν από το 8,5 % που πήρε τον Μάη το Κ.Κ.Ε. μετακινήθηκε σε εσάς το 4 $ ήταν γιατί το Κ.Κ.Ε. κράτησε αυτή την σκληρή στάση.Αν η Παπαρήγα άφηνε ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας τον Μάη (για το καλό της αριστεράς), το Κ.Κ.Ε. δεν θα έπεφτε στο 4,5 %.Θα έχανε κάποιους ιδεολόγους κομμουνιστές προς την εξωκ.αριστερά ας πούμε ένα 2 % αλλά όλοι οι υπόλοιποι του 8,5 % θα είχαμε πειστεί ότι το κόμμα καλά τα λέει ή έχει το τάδε σχέδιο.Και θα κερδίζαμε ακόμα περισσότερο από το 2 % που θα χάναμε προς τα αριστερά μας, μπορέι και 4 και 5 μονάδες και να ξεπερνούσαμε κατά πολύ το 8,5 % του Μάη.Αν θυμάσαι τα γκάλοπ μας έδειχναν ακόμα και στο 13 % τον Ιανουάριο του 2012. Αρχίσαμε να πέφτουμε όταν ξεκαθάρισε η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. πως ο λαός πρέπει να πάρει την εξουσία και να μην περιμένει από τις εκλογές τα πάντα.Αυτό έδιωξε προς σε εσάς (που ήσασταν τέταρτο κόμμα ή μαζί με εμάς στο 10-13,5%) τον κάθε πικραμένο Πασόκο και Νεοδημοκράτη που δεν ήθελε τον Παπαδήμο και ήθελε λύση τώρα.Άρα χάρη σας κάναμε.

Συμπέρασμα, ναι ο κόσμος δεν έγινε Αριστερός και Συριζαίος γιατί αγάπησε τον φίλο μου τον Τσίπρα ή γιατί διάβασε Μαρξ και Λένιν.

Όπως δεν θα γινόταν Κομμουνιστής αν τελικά για κάποιο λόγο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στραβοπατούσε πριν τον Μάη και έβγαινε 4ο ή 3ο κόμμα και το Κ.Κ.Ε. δεύτερο με 14-15 %.

Ο κόσμος ακόμα ψάχνεται και το ερώτημα είναι προς εσάς.Θέλετε να γίνετε κυβέρνηση με δεκανίκια τον Καμμένο και τον Κουβέλη ; Θέλετε να γίνετε κυβέρνηση με δεκανίκι-συνιστώσα σας το Κ.Κ.Ε. που θα πρέπει να πάρει θέσεις όπως της Κ.Ο.Ε και ουσιαστικά δεν θα έχει λόγο ύπαρξης του ;

Όταν έχετε μαζί σας τον Κοτσακά και τους παρατρεχάμενους του, όταν στους ΑΝΕΛ σφάζονται γιατί ο Καμμένος θέλει να συνεργαστεί μαζί σας, όταν ένα κομμάτι της ΔΗΜ.ΑΡ. που αποσπάστηκε από σας θέλει να συνεργααστεί μαζί σας αν κερδίσετε τις επόμενες εκλογές, μήπως ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να αναρωτηθείς, αν ο συνασπισμός κομμάτων που στηρίζεις έχει σημαία του το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και θα κάνει μια τρύπα στο νερό ;