Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το Antinews και οι αναγνώστες του προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού Αλέξ.Γρηγορόπουλου.Φτάνουν στο σημείο να υβρίζουν και την μητέρα του ! Γράφει ο Red Star.

Ένα άρθρο του Σωτήρη Μητραλέξη στο δεξιό ιστότοπο antinews.gr που στηρίζει τη Ν.Δ. καθώς και τα σχόλια των μόνιμων ανανωστών του, δείχνουν την μικρότητα των δεξιών.



Τα σχόλια που δημοσιεύονται είναι αποδεκτά και δεν θεωρούνται προσβλητικά από τον συντάκτη αφού τα ανεπιθύμητα τα διαγράφει.(Δεν τολμώ να σκεφτώ τις ύβρεις των δεξιών που δεν δημοσιεύονται, κρίνοντας από αυτά που εγκρίνονται).

Χωρίς ίχνος ντροπής ο συντάκτης του άρθρου γράφει ότι η αριστερά βεβήλωσε την μνήμη του νεκρού μαθητή ! ...

"Η κατ’ έτος προσβολή του νεκρού και οι προεκτάσεις που δίνονται στην «6η Δεκεμβρίου» από την γενιά «της» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε και φέτος, με διάφορα επικολυρικά κείμενα και τσιτάτα, αποδεικνύοντας ότι η κρίση δεν επέφερε, τουλάχιστον, μία κάθαρση στα κριτήριά μας. Η συλλογική μας σύγχυση συνεχίζεται – μέχρι νεωτέρας, ακάθεκτη.

Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια των οπαδών της "φιλελεύθερης" και "δημοκρατικής" Ν.Δ.
Για την μητέρα του Αλέξανδρου γράφει ένας αναγνώστης : 
ΚΜ είπε:
Εκείνη τη στιγμή, που ήταν όλα νωπά, είχε το ακαταλόγιστο. Όμως, πολλούς μήνες αργότερα, φωτογραφιζόταν φιλάρεσκα σε κοσμικά έντυπα με φόντο λούσα και πολυτέλειες και πέταγε κοτσάνες περί νεολαίας και περί εξέγερσης. Όποιος θέλει, ας γκουγκλίσει το όνομά της για να δει ιδίοις όμμασι.

Απαντά ο συντάκτης προσπαθώντας να συμμαζέψει τον πιο πάνω φασίστα (που όμως ...καταλαβαίνει...) : 
Σωτ Μητραλ είπε:
ΚΜ, σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κατηγορησω κάποιον που έχασε τον 15χρονο γιο του ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ για το πως χειρίστηκε μια τέτοια απώλεια. Συμφωνώ με τον ΘΕΙΟ παραπάνω.

Όμως συνεχίζει ο παραλογισμός των δεξιών με άλλο αναγνώστη του antinews.gr :

GLAD είπε:
 ...
Η Αριστερά κύριε μου “ψάχνει” με κάθε ευκαιρία για νεκρούς .
Αυτούς που δεν είναι “δικοί της” ως αναλώσιμους και τους “δικούς της” για ηρωοποίηση.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι άνθρωποι αυτοί είναι για ψυχίατρο.

Μάλιστα, θέλουμε ψυχιάτρο και ψάχνουμε για νεκρούς λέει ο υπερασπιστής των εφοπλιστών και βιομηχάνων...

Και από την δολοφονία του Γρηγορόπουλοι τα ξεφτέρια της Δεξιάς φτάνουν στον Παναγούλη...Θαυμάστε ήθος :
ΣΤΕΛΙΟΣ είπε:
Έχοντας ένα γυιό περίπου στην ηλικία που θα είχε σήμερα ο Γρηγορόπουλος αν ζούσε ,είμαι ο τελευταίος που θα δικαιολογούσα το φόνο ενός παιδιού.
Αλλα όχι και να τον αναγάγουμε σε νέο Αλέκο Παναγούλη! Δε θυμάμαι ο Παναγούλης να πήγαινε σε αγώνες ποδοσφαίρου , μπάσκετ και πόλο μόνο και μόνο για να τα σπάει…
Παραφράζοντας το γνωστό ,θα έλεγα πως οι λαοί έχουν τους ήρωες που τους αξίζουν!
  • Πέτρόπουλος είπε:
    Δεν νομίζω να τον σκότωσε τον Παναγούλη κανένας , μόνος του σκοτώθηκε σε τροχαίο (έτρεχε; ήταν μεθυσμένος; του έκλεισαν το δρόμο; έργα χωρίς σήμανση;) αυτά λέγανε τουλάχιστον τότε . Φυσικά οι αριστεροί έβγαλαν δικό τους πόρισμα και έψαχναν να βρουν αυτόν που του έκλεισε το δρόμο που δεν μπορεί παρά να ήταν παρακρατικός και που δεν βρέθηκε ποτέ γιατί απλά δεν υπήρχε.

Ήταν μεθυσμένος λοιπόν ο Αλέκος Παναγούλης ...
Και ο μόνιμος αναγνώστης του κίτρινου ιστότοπου της δεξιάς, ΒΙΣ βάζει τα πράγματα στην θέση ,ακολουθώντας τα βήματα του Μητσοτάκη...
ΒΙΣ είπε:
Σιγά μη γίνει εθνική γιορτή. Σε μερικά χρόνια, θα ψάχνεις στη Βικιπαίδεια να δεις τι σημαίνει Αλέξης Γρηγορόπουλος….Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Και κυρίως εξαφανίζει μαϊμού-ήρωες….
Αυτή είναι η Ν.Δ , στο μέγεθος που έχει απομείνει και με τις προσθήκες του διορισμένου από τον φασίστα Γεώργιο Παπαδόπουλο, προέδρου της Χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη, της οικογένειας Μητσοτάκη με τις άριστες σχέσεις με τον σφαγέα πατήρ Τζορτζ Μπους αλλά και την SIEMENS, αλλά και δεκάδες λαμόγια που καταλήστεψαν τον Ελληνικό λαό. Με αρχηγό τον ψεύτη και υποκριτή Αντώνη Σαμαρά τον άνθρωπο που ίδρυσε την "αντισυστημική" Πολιτική Άνοιξη για να καταστρέψει δήθεν τον δικομματισμό ,τον πολιτικό που είπε δημόσια πως δεν θα ξαναγυρνούσε στη Νέα Δημοκρατία ακόμα και να το κάνουν...Πρόεδρο.

To antinews.gr βέβαια σε καθημερινή βάση ,αναρτεί αντικομμουνιστικά άρθρα ,κατά του Κ.Κ.Ε. ,υβριστικά άρθρα (όχι πολιτικής διαφωνίας, αλλά λασπολογίας κατά του Κ.Κ.Ε.) και γενικά εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άθλιο κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα από το 1974 και μετά ,πάνω από 15 χρόνια και την έφερε μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην οικονομική καταστροφή.


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: