Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου.Για τις Θέσεις και το Σχέδιο Καταστατικού που δημοσίευσε η ΚΕ μπροστά στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ.


Ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου
Η Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ απευθύνεται στους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους φίλους και συμπορευόμενους με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, σε όσους εκτιμούν το ρόλο του ΚΚΕ στο κίνημα και θέλουν να πάρουν μέρος στη δημόσια συζήτηση, με γραπτό κείμενο στον «Ριζοσπάστη» ή στην ΚΟΜΕΠ, για τις Θέσεις της ΚΕ στον Απολογισμό της δουλειάς του Κόμματος από το προηγούμενο Συνέδριο, στο Σχέδιο Προγράμματος και στο Σχέδιο Καταστατικού και τους ενημερώνει για τις εξής προϋποθέσεις συμμετοχής στο Δημόσιο Διάλογο:

1. Ο διάλογος αφορά τις Θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο, (Εξελίξεις, Απολογισμός από το 18ο Συνέδριο και καθήκοντα του Κόμματος έως το 20ό Συνέδριο, Σχέδιο Προγράμματος του ΚΚΕ) και το Σχέδιο Καταστατικού του ΚΚΕ που προτείνει η ΚΕ. Τα κείμενα διαλόγου θα δημοσιευθούν στον «Ριζοσπάστη» και την «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» (ΚΟΜΕΠ).
2. Η Επιτροπή Διαλόγου θα παραλαμβάνει κείμενα για τις Θέσεις και το Καταστατικό, για δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη», μέχρι 15 Μάρτη 2013. Επίσης θα παραλαμβάνει κείμενα μόνο για τις Θέσεις για δημοσίευση στην ΚΟΜΕΠ, μέχρι 15 Φλεβάρη 2013.
3. Καθένας και καθεμιά, που θέλει να συμβάλει στο διάλογο, μπορεί να στείλει ένα σημείωμα για τις Θέσεις, εναλλακτικά για δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη», στην ΚΟΜΕΠ και ένα κείμενο για το Καταστατικό μόνο στον «Ριζοσπάστη». Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου για τις Θέσεις στον «Ριζοσπάστη» είναι οι χίλιες (1.000) λέξεις (περιλαμβάνονται και τα άρθρα) ή για την ΚΟΜΕΠ μέχρι δύο χιλιάδες (2.000) λέξεις. Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου για το Καταστατικό για δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη» μέχρι πεντακόσιες (500) λέξεις.
4. Κάθε κείμενο πρέπει να έχει απαραίτητα όλα τα παρακάτω στοιχεία του συγγραφέα: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση , τηλέφωνο, κομματική ή κνίτικη οργάνωση που ανήκει. Τα στοιχεία αυτά είναι προϋπόθεση για τη δημοσίευση του κειμένου. Αποκλείονται από τη δημοσίευση κείμενα που είναι εκτός των θεμάτων διαλόγου, με αναφορές σε πρόσωπα και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, εχθρικά προς την ιδεολογία και το χαρακτήρα του ΚΚΕ. Σημειώματα που τυχόν έρθουν στην Επιτροπή είτε εκπρόθεσμα είτε ξεπερνούν την έκταση που έχει προσδιοριστεί, δε θα δημοσιευτούν, θα τεθούν όμως υπόψη των αντιπροσώπων του 19ου Συνεδρίου.
5. Τα κείμενα μπορούν να στέλνονται:
α) Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: dialogos19@kke.gr, με ένδειξη «Για την Επιτροπή Δημόσιου Διαλόγου».
β) Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεντρική Επιτροπή ΚΚΕ, Λεωφόρος Ηρακλείου 145, Τ.Κ. 14231 και να έχουν την ένδειξη: «Για την Επιτροπή Δημόσιου Διαλόγου».
γ) Μέσω των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ.
Στις περιπτώσεις αποστολής ταχυδρομικώς ή μέσω Οργανώσεων, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στο Διάλογο, όσους έχουν τη δυνατότητα, να διευκολύνουν τη δουλειά της Επιτροπής στέλνοντας το κείμενο και σε ηλεκτρονική μορφή.
Οι συμμετέχοντες στο διάλογο μπορούν να απευθύνονται στην Επιτροπή Δημοσίου Διαλόγου στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.2592.425.
Η Επιτροπή Δημόσιου Διαλόγου της ΚΕ του ΚΚΕ
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: