Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα : Στο 31,5 % ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, στο 26,5 % η Ν.Δ. Το Κ.Κ.Ε. τέταρτο με 6,5 %.Στα τάρταρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ με 5 %.Σχόλιο του Red Star.

Δημοσκόπηση VPRC για τα "Επίκαιρα"




Και ο χορός των γκάλοπ συνεχίζεται με την VPRC.

Όπως βλέπουμε και στον πίνακα και σε αυτήν την δημοσκόπηση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι πρώτος.Πλέον μετά από τόσο έρευνες κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτιά του. Η διαφορά με τη Ν.Δ. φτάνει τις 5 μονάδες, η μεγαλύτερη που έχουμε συναντήσει ως τώρα. Το κόμμα του Σαμαρά αντέχει και συγκρατεί ένα ποσοστό 26,5 %.Την ίδια στιγμή η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή ,παρά τα αίσχη της παίρνει 12,5 %.Στην τέταρτη θέση το Κ.Κ.Ε μαζί με τους Ανεξ.Έλληνες στο 6,5 %.Βέβαια ο Κ.Κ.Ε έχει ανοδική τάση και το κόμμα του Καμμένου πτωτική, οπότε δεν θα αργήσει η ώρα που θα δούμε το Κ.Κ.Ε. όπως είχα ξαναγράψει σε ποσοστά άνω του 7 % .Η Δημοκρατική Αριστερά φαίνεται να επιζεί χάρη στην διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και να αποσπά το 5,5 %.Το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην τελευταία θέση με 5 % οδεύει συνεχώς προς την κόλαση του 3 % και την έξοδο του από την βουλή.

Red Star

4 σχόλια:

haridimos είπε...

το 6% για το άλλο κόμμα, το διευκρινίζει καθόλου η vprc ?

Red Star είπε...

Ναι νομίζω έχει στοιχεία αλλά δεν τα γνωρίζω, θα δημοσιευτούν όμως αύριο στο περιοδικό και θα τα μάθουμε.

haridimos είπε...

Αυτό δίνει η έρευνα για το άλλο κόμμα

http://i45.tinypic.com/16gbuzc.png

Red Star είπε...

Ναι δεν τόλμησαν να δώσουν ποσοστά τελικά (Τον Οκτώβρη είχαν δώσει), αλλά όπως και να έχει από τα υπόλοιπα κόμματα και με βάση 5 άλλες τελευταίες έρευνες φαίνεται πως ξεχωρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ποσοστό περίπου 1,5 %.Κοντά στο 1-1,5 % Δημιουργ.Ξανά/Δράση και στο 1 % οι Οικολογ.Πράσινοι και ΛΑ.Ο.Σ