Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Οχτώ βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ απειλούν να μην ψηφίσουν τα μέτρα


Toυς οχτώ φτάνουν μέχρι στιγμής οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν προτίθεται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα! 


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» Πρόκειται για τους Κ. Σκανδαλίδη, Μ. Μπόλαρη, Γ. Ντόλιο, Σ. Κεδίκογλου, Χ. Αηδόνη . Ο Γ. Μιχελογιαννάκης θέτει ως προϋπόθεση την εφαρμογή της προγραμματικής συμφωνίας προκειμένου να ψηφίσει τα μέτρα. Αποστάσεις παίρνει επίσης η Θ. Τζάγκρη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ αρνητικός για τα μέτρα είναι και ο Οδ. Βουδούρης (ΔΗΜΑΡ) .
Ο τελευταίος, μιλώντας στη Real News, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων. Όπως υποστήριξε, τα μέτρα δε συνάδουν με την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης και διαφωνεί με τις συνεχείς συσκέψεις των τριών αρχηγών. «Αν είναι να συνεχιστεί, ας αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρων οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ». Το πιο αξιοσημείωτο ίσως όμως είναι ότι ο κ. Βουδούρης τάσσεται υπέρ της προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ!Την πρόθεση του να καταψηφίσει μέτρα που θίγουν τις συντάξεις, όχι όμως την κυβέρνηση, εξέφρασε και ο κ. Σκανδαλίδης στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Πηγή : www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: