Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν μετακινήσεις-πάσο για όλους τους φοιτητές!Όχι στην αύξηση της τιμής των εισιτηρίων!


Όλοι στην απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη με το ΠΑΜΕ
Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια



Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα μεγάλη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων για τις αστικές συγκοινωνίες. Μας βάζουν να πληρώνουμε «χρυσάφι» για να πάμε στη σχολή, στη δουλειά ή στο σπίτι μας.
Παράλληλα για άλλη μια χρονιά μας στέλνουν στις πολυεθνικές για να βγάλουμε πάσο. Ακόμη και το πάσο, ξεπουλιέται στις εταιρίες για να αγοράζεται ακριβά από τους φοιτητές-πελάτες.
Την ίδια ώρα φτιάχνουν νέα βάση ηλεκτρονικών δεδομένων με τα προσωπικά στοιχεία όλων των φοιτητών. Δηλαδή ηλεκτρονικό φακέλωμα και τεράστιο πελατολόγιο για την εταιρία.
Φορτώνουν την κρίση και το κόστος σπουδών στις πλάτες μας για να θησαυρίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι.
Φτάνει πια! Δεν θα ματώσουμε άλλο εμείς και οι οικογένειές μας για να σπουδάσουμε!
Μας βάζουν να πληρώνουμε για τα πάντα: Για τη σίτιση, τη στέγαση, τα βιβλία, τις σημειώσεις, τα υλικά, τα αναλώσιμα, τη μεταφορά. Στο τέλος θα πληρώνουμε και για να κάτσουμε στο αμφιθέατρο!!!
Από το πρωί το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών πραγματοποιεί κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΑ και σε λεωφορειακές γραμμές που χρησιμοποιούν οι φοιτητές για τις σχολές τους μπλοκάροντας τα ακυρωτικά μηχανήματα.
Απαιτούμε:
·         Δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών-σπουδαστών-μαθητών σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, ΚΤΕΛ, ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ).
·         Να δοθούν άμεσα τα πάσο σε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές δωρεάν. Κανείς να μην πληρώσει ούτε ευρώ από την τσέπη του.
·         Έξω οι εταιρίες από τις σχολές- καμιά εμπλοκή τους στη διανομή των πάσο. Τα πάσο να μοιραστούν δωρεάν από τις γραμματείες των σχολών.
Όλοι στην απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη με το ΠΑΜΕ
Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια

Δεν υπάρχουν σχόλια: