Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ - Και οι διακοπές είναι δικαίωμα



Θεσμός έχει γίνει πλέον και η πρόταση εναλλακτικών διακοπών της ΚΝΕ, που για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στήνει σκηνές σε θέα χιλιάδων αστέρων, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αναψυχή - άλλη μια κατάκτηση της εργατικής τάξης, όπως το 8ωρο, η ασφάλιση που χρόνο με το χρόνο αφαιρείται απ' όλο και μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας, των λαϊκών οικογενειών, των εργαζομένων. Και φέτος η Οργάνωση κατασκηνώνει στο Αχλάδι, στη Βόρεια Εύβοια, εκατοντάδες κατασκηνωτές το έχουν ήδη επισκεφθεί.
Στο χώρο του κάμπινγκ καθημερινά πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ταινιών, γλέντια ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα σε ομάδες κατασκηνωτών.
Το κάμπινγκ θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Αυγούστου. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις οργανώσεις της ΚΝΕ της περιοχής τους.
  • Σήμερα, Τετάρτη στο χώρο της κατασκήνωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της ιστορικής νουβέλας του Εμμανουέλ Καζακίεβιτς «Γαλάζιο Τετράδιο», από τον Χρήστο Παπαλεωνίδα, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΠΗΓΗ- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: