Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το μπουρδελοξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.Ντοκουμέντα.Παρουσιάζει ο Red Star.

Του Red Star


Μπορεί κάποιοι να ξεχνούν γρήγορα αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.Ιδίως όταν πρόκειται για νεοναζί-σατανιστές που παριστάνουν τους καλούς Χριστιανούς πατριώτες.Αναφέρομαι στον Μιχαλολιάκο βέβαια.Σας παρουσιάζω τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ψεύδεται όταν λέει ότι καμιά σχέση δεν έχει με το μπουδελοξενοδοχείο ΛΥΔΙΑ. στην Αθήνα.Τα στοιχεία έχουν δημοσιευτεί σε πολλά μπλογκς αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Παρακάτω το  Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που αποδεικνύει την σχέση ιδιοκτησίας του Μιχαλολιάκου και της γυναίκας του με το ξενοδοχείο-μπουρδέλο.

Το   ξενοδοχείο «New Dream» στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 121, πλατεία Αττικής)   ανήκει λοιπόν στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια.Δείτε λοιπόν πως 2 Έλληνες βουλευτές βγάζουν το χαρτζιλίκι τους.Το ζευγάρι της κακιάς ώρας βγήκε με τις ψήφους 400 χιλιάδων ηλίθιων συμπατριωτών μας.



Δεν ξεχνάμε, πολεμάμε τον ναζισμό-φασισμό όπως οι Έλληνες πατριώτες πρόγονοι μας με τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τον Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας. 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !



Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: