Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Δήλωση του Δ. Στρατούλη, βουλευτή Β΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και υπεύθυνου του τομέα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας, για την προσφυγή της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στον εισαγγελέα εναντίον των απεργών.


Δήλωση του Δ. Στρατούλη
Η «Ελληνική Χαλυβουργία», αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς με τρομοκρατία, δικαστικές διώξεις και απεργοσπαστικούς μηχανισμούς να λυγίσει τους χαλυβουργούς  που επί 9 περίπου μήνες απεργούν για το ψωμί και τη δουλειά τους, τώρα χρησιμοποιεί ωμούς εκβιασμούς ότι θα κλείσει το εργοστάσιο αλλά και επιστρατεύει  εισαγγελείς ΜΑΤ και βουλευτές της ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στηρίζει και συμπαραστέκεται στους απεργούς  χαλυβουργούς και καλεί για άλλη μια φορά τον Υπουργό Εργασίας να πάρει επιτέλους πρωτοβουλία σύγκλισης τριμερούς συνάντησης μεταξύ του ίδιου, της επιχείρησης και του σωματείου για να δοθεί μια θετική διέξοδος με βάση και την πρόσφατη απόφαση στης γενικής συνέλευσης των απεργών.

Καλούμε τα εργατικά συνδικάτα , την ΤΑ και όλο τον λαό να συμπαρασταθούν ακόμα πιο έμπρακτα στον ηρωικό αγώνα των απεργών χαλυβουργών που είναι αγώνας για λογαριασμό ολόκληρης της εργατικής τάξης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: