Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 
Παρασκευή 22 Ιούνη 2012
•Τα όσα τραγικά και προπάντων αντιδημοκρατικά χαρακτήρισαν τη δημιουργία της κυβέρνησης βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος των όσων προηγήθηκαν της 17ης Ιούνη: πρωθυπουργός χωρίς υπουργούς(!), κυβέρνηση χωρίς προγραμματικές!!!
•Κι αν ο πρώτος τραγέλαφος μας ξάφνιασε διότι ήταν και πρωτότυπος, ο δεύτερος ήταν απόλυτα «φυσιολογικός» για το ντόπιο καθεστώς της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης: οι προγραμματικές» είχαν ήδη καθοριστεί πριν από τις 6 Μάη από εκείνους που βάζουν τα πλαίσια και τα όρια, την ΕΕ, το ΔΝΤ, τις ΗΠΑ.
•Η πολιτική, λοιπόν, που θα ακολουθηθεί απέναντι στο λαό θα είναι εξίσου και ακόμη περισσότερο σκληρή και στο πνεύμα της άγριας καπιταλιστικής επίθεσης που προχωράει κλιμακούμενη.
•Το αν αυτή η πολιτική θα συμπληρωθεί με λιγότερη ή περισσότερη «γκρίνια διαπραγμάτευσης» αποτελεί ένα θέμα που δεν θα αφορά το λαό, αλλά μερίδες της ντόπιας αστικής τάξης που ζητούν κάποια περισσότερα ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους ιμπεριαλιστές.
•Κατά τα λοιπά, μας πρόλαβε ο Σαμαράς που παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν θα έχει περίοδο χάριτος. Θα συμπληρώναμε ότι ούτε μακράς πνοής φαίνεται να είναι, με δοσμένο το πόσο αντιλαϊκή πολιτική θα ακολουθήσει και πόσο έντονες λαϊκές αντιδράσεις θα ξεσηκώσει.
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,
ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: