Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση για τα προεκλογικά σποτ της ΟΝΝΕΔ

 
Η επιχειρήση εκφοβισμού και προπαγάνδας που έχει εξαπολύσει η ΝΔ και τα προσκείμενα σε αυτή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα,αν δεν αφορούσε εκατομμύρια πολιτών θα αποτελούσε μνημείο γελοιότητας. Επειδή όμως απευθύνονται στην ελληνική κοινωνία,λίγες μέρες πριν τις εκλογές-ορόσημο της 17ης Ιούνη,το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική.
Τα σποτ,παραγωγή της ΟΝΝΕΔ,αποτελούν την πιο απτή απόδειξη ότι η ΝΔ και η νεολαία της όχι μόνο δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα των νέων ανθρώπων αλλά επιλέγουν με θράσος,να κάνουν ανάλαφρο χιούμορ τη στιγμή που είναι συνυπεύθυνοι με το ΠΑΣΟΚ για τα ερείπια που αφήνει πίσω της η πολιτική των μνημονίων.
 Ενημερώνουμε την ΟΝΝΕΔ και όσους σκαρφίστηκαν τα συγκεκριμένα σποτ,ότι η πραγματικότητα των εργαζομένων και της νεολαίας δεν είναι η χλιδή και τα ακριβά εστιατόρια.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ας συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο του λαϊκισμού,της προπαγάνδας και της αγοραίας αισθητικής.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποκαλύπτεται πεντακάθαρα το πραγματικό τους πρόσωπο.
Λίγες μέρες έμειναν για να μας αποδείξουν αν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της γελοιότητας.
Στις 17 Ιούνη ο ελληνικός λαός θα βάλει τέλος στην πολιτική της κοινωνικής εξαθλίωσης, ανοίγοντας το δρόμο της ελπίδας και της αξιοπρέπειας.

Το Γραφείο Τύπου  της Νεολαίας Συνασπισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: