Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ - Προς τους αγωνιστές ανθρακωρύχους της Ισπανίας


Συνάδελφοι,
Το ΠΑΜΕ, που εκπροσωπεί το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα σας για τις δουλειές σας και την προστασία του κλάδου σας.
Για να ξεπεραστεί η καπιταλιστική κρίση, οι κυβερνήσεις κάθε χώρας μαζί με την ΕΕ καλούν τους εργαζόμενους να δεχτούν να θυσιάσουν τα δικαιώματα και τις δουλειές τους. Σε αυτό το σκοπό αξιοποιούν και τα χρέη των χωρών. Χρέη που δημιουργήθηκαν από τις ενισχύσεις και φοροαπαλλαγές του μεγάλου κεφαλαίου.
Ενώ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τις ανάγκες των εργαζομένων σε Υγεία, Παιδεία και δουλειές με δικαιώματα μέσα σε ένα βράδυ βρίσκουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια για τις τράπεζες και τους καπιταλιστές.
Οι εργάτες δεν έχουν τίποτα καλό να περιμένουν από το πολιτικό και συνδικαλιστικό προσωπικό των αστών. Ο δρόμος που επιλέξατε, ο δρόμος του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των δουλειών σας είναι η μόνη επιλογή που έχουν οι εργαζόμενοι. Σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα, το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας είναι δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: