Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ξυλοκόπησαν μετανάστη κοντά στην Πειραϊκή Πατραϊκή- Συνελήφθη 31χρονος.


 Ένας 31χρονος, κάτοικος Ιτεών, συνελήφθη από την Αστυνομία για τη συμμετοχή του στον άγριο ξυλοδαρμό του Τυνήσιου. 

Πρόκειται για κάτοικο που πρωτοστατούσε στις διαμαρτυρίες για το μεταναστευτικό τον περασμένο μήνα. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με πολλές κατηγορίες.

Τρεις άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια Τυνήσιο μετανάστη αργά το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής- Πατραϊκής, στις Ιτιές της Πάτρας. Οι αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο 34χρονος βάδιζε κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, τον πλησίασαν τρία άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν. Αυτόπτες μάρτυρες, κάτοικοι της περιοχής, έτρεξαν προς το σημείο, αλλά οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση έξω από το νέο λιμάνι, πάλι κοντά στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής- Πατραϊκής. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, Αφγανοί μετανάστες που επιχειρούσαν να κρυφτούν σε νταλίκες, άρχισαν ξαφνικά να τρέχουν προς το 4ο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, που βρίσκεται κοντά στο νέο λιμάνι, επειδή άγνωστοι άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Την ίδια στιγμή έξω από το ΑΤ είχαν συγκεντρωθεί περίπου 15 άτομα, τα οποία διαμαρτύρονταν για μη επίλυση του μεταναστευτικού.

Σύλλογοι, εξάλλου, της περιοχής των Ιτεών έχουν προγραμματίσει για το απόγευμα εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του 30χρονου, που δολοφονήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα από τρεις μετανάστες.

Πηγή:www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: