Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Επίθεση στα γραφεία της ΣΕΑΑΝ



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επίθεση στα γραφεία της ΣΕΑΑΝ



Επίθεση στα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Εβαψαν με σπρέι την πρόσοψη του γραφείου και σχημάτισαν το σήμα της Χρυσής Αυγής και έναν ημιτελή αγκυλωτό σταυρό.
Η ΣΕΑΑΝ Θεσσαλονίκης και το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν την επίθεση αυτή, που, όπως σημειώνουν, είναι αποτέλεσμα της κλιμακούμενης εκστρατείας κατά του ταξικού κινήματος των εργαζομένων σε Υγεία - Πρόνοια και του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος. Σε ανακοίνωσή τους, τονίζουν: «Είναι πεντακάθαρο ότι στόχο έχει την τρομοκράτηση του λαού και των αναπήρων, για να περνάει ανενόχλητη η πολιτική εξαθλίωσης των εργαζομένων.
Ξεκαθαρίζουμε ότι είναι βαθιά γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι οι ανάπηροι και οι εργαζόμενοι τρομάζουν ή αναστέλλουν τη δράση τους με τέτοιες επιθέσεις. Η πάλη εντείνεται και οξύνεται για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, Πρόνοια, Ειδική Αγωγή, για απαγόρευση κάθε επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους τομείς, για μια άλλη κοινωνία που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, που δε θα τις εμπορεύεται, αλλά θα τις εξυπηρετεί και τις καλύπτει πλήρως».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣΠέμπτη 24 Μάη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: