Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ καταγγέλλει με αυστηρότητα το ΕΠΑΜ !


    Το ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  

καταγγέλλει με αυστηρότητα το ΕΠΑΜ, γιατί επιτρέπει σε οργανώσεις του, όπως της Πρέβεζας, να δημιουργούν απατηλές εντυπώσεις για τη στήριξη της συνεργασίας Καζάκη με τον ακροδεξιό Παπαθεμελή από αγωνιστές του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, εκμεταλλευόμενο μια μεμονωμένη μετακίνηση από το ΜΑΑ στο ΕΠΑΜ. Δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε εμείς τέτοιες αθλιότητες, παρά το γεγονός ότι είναι πολλά τα μέλη του ΕΠΑΜ που προσεγγίζουν το ΜΑΑ μετά την εκλογική στροφή του προς εθνικιστικές, αντιδραστικές και θρησκοληπτικές κατευθύνσεις.
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση τέτοιου είδους ανακοινώσεων που προσβάλλουν κάθε έννοια εντιμότητας και αριστερών αξιών. Το ατόπημα του ΕΠΑΜ είναι βαρύ, γιατί δεν πρόκειται απλώς για τη στήριξη άλλων αριστερών σχημάτων ή προσώπων, αλλά για σύνδεση με το βούρκο των παραθρησκευτικών   και σοβινιστικών οργανώσεων της Δημοκρατικής Αναγέννησης και του «Όχι».
       Το ΜΑΑ πάλεψε και έδωσε τη μάχη για την επίτευξη μιας πλατιάς ενότητας σε ανατρεπτική προγραμματική βάση και για τη συμπαράταξη της αριστεράς που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε στις μέρες και, επειδή δεν κατέστη δυνατόν,   αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να «συμβάλει» στον κατακερματισμό των δυνάμεων της αριστεράς σε μια δύσκολη εποχή για τον κόσμο της εργασίας. Είναι ανεπίτρεπτο η μη συμμετοχή του ΜΑΑ στις εκλογές να χρησιμοποιείται ως ευκαιρία για εμπλοκή του στον συνδυασμό των Καζάκη-Παπαθεμελή, που είναι εντελώς έξω και από την πολιτική μας και από τις αρχές μας. Ειλικρινά λυπούμαστε για τέτοιες μικροκομματικές σκοπιμότητες.
                                                         Για το ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ    
                                                                                      Τάσος Σταυρόπουλος  
                                                                                             Συντονιστής   ΜΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: