Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πανελλαδική έρευνα από τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών: Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. με 20,5 % .Δεύτερο το ΠΑ.ΣΟ.Κ με 13,1 %.Το Κ.Κ.Ε παίρνει 12,4 % ενώ ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ακολουθεί με 11%.Στο 3 % η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α !



Συνεχίζεται η  πανελλαδική έρευνα από τους  φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» η οποία ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις  22 Απριλίου.
Ήδη οι φοιτητές παρέδωσαν ένα μέρος των   αποτελεσμάτων της έρευνας που αφορά το διάστημα 26 Μαρτίου έως και χθες (11 Απριλίου).
Το δείγμα επικράτειας μέχρι στιγμής είναι  2.000 άτομα. Εμείς σαν blog  θεωρούμε την συγκεκριμένη δημοσκόπηση άκρως σημαντική μιας και αφενός κινείται μακριά από τις τυχόν σκοπιμότητες των δημοσκοπικών εταιρειών αφετέρου ο πολίτης πολύ πιο εύκολα θα απαντήσει αλήθεια,  σε μια πρακτική άσκηση φοιτητών.
Το εντυπωσιακό είναι ότι εννέα κόμματα φαίνεται ότι εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη νέα βουλή , ενώ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κυρίως αλλά και η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη δευτερευόντως, έχουν πιθανότητες εισόδου στη βουλή! Τέλος βλέπουμε και την Κοινωνική  Συμφωνία  της Λούκας  Κατσέλη να φτάνει για πρώτη φορά στο 2%! 
Για την αναγωγή της πρόθεσης ψήφου των αναποφάσιστων όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι φοιτητές, χρησιμοποιήθηκαν τα ποσοστά της "παράστασης νίκης" κάτι που κατά την γνώμη μας  ίσως «ευνοεί» τα δύο μεγάλα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: