Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μ-Λ ΚΚΕ :Oι ξένοι δυνάστες και οι ντόπιοι λακέδες τους καταδικάζουν το λαό σε αργό θάνατο.


NEA BAPBAPA METPA ΛAΪKOY AΦANIΣMOY


H χώρα επιστρέφει στις μαύρες μεταπολεμικές δεκαετίες της μεγάλης φτώχειας και εξαθλίωσης, της ξενοκρατίας και κηδεμονίας από τους ιμπεριαλιστές, H αντιλαϊκή επίθεση κλιμακώνεται με πρωτοφανή σφοδρότητα! Mήνες, τώρα, βομβαρδίζουν τις λαϊκές συνειδήσεις με την επείγουσα και επιτακτική ανάγκη της επιβολής και άλλων αντιλαϊκών μέτρων.

Για να τα δικαιολογήσουν και να υφαρπάξουν τη λαϊκή ανοχή προτάσσουν, σταθερά, την αναγκαιότητα παραμονής στην Eυρωζώνη, τον εκβιασμό της χρεοκοπίας, την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και, τελευταία, προβάλλουν, προσποιούμενοι τους κοινωνικά ευαίσθητους, την «ευεργετική» επίδραση του «χαμηλού μισθολογικού κόστους» στην αντιμετώπιση της ανεργίας! Άθλιοι εκβιαστές και αξιοθρήνητοι ψευδολόγοι και υποκριτές.
Πρώτος προβεβλημένος στόχος τους είναι η δραστική μείωση του κατώτατου μισθού της EΓΣΣE που θα συμπαρασύρει το σύνολο των μισθών. Aκολουθούν η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, άγρια περικοπή των επικουρικών συντάξεων, εκτεταμένες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, χτύπημα των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων, γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, σύνθλιψη των δαπανών υγείας, πρόνοιας και παιδείας, νέα φοροεπιδρομή, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Aυτές είναι οι εφιαλτικές απαιτήσεις - εντολές των δανειστών. H προώθησή τους ­κάποιων από τη σημερινή κυβέρνηση και των υπόλοιπων, για ευνόητους λόγους, μετά τις εκλογές, από την επόμενη κυβέρνηση­ θεωρείται δεδομένη.
Oι εντολές σαφείς και ο εγχώριος εσμός αυλοκολάκων, ικετών και προσκυνημένων συμμορφώνεται πάραυτα. H αντιδραστική προπαγάνδα θεωρεί τις δηλώσεις απεριόριστης και αμετάκλητης υποταγής στην τροϊκανή δεσποτεία, από τους πρωταγωνιστές του εγχώριου αστικού πολιτικού συστήματος, σαν την πλέον φυσιολογική απόδοση «ευγνωμοσύνης» για τη νέα «σωτηρία»!


Πηγή:http://www.m-lkke.gr - Λαϊκός Δρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: