Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο παπαγάλος του ΠΑΣΟΚ στο MEGA Μανώλης Καψής είπε ότι ο Τσίπρας μοιάζει με φασίστα ! Απαντά ο Matrix1917

«Απίθανη δηλωση Τσίπρα. Καποιοι που μας κυβερνούν δεν ειναι έλληνες… Ποσο μοιάζει με τους φασίστες. Θα ζητήσει και πιστοποιητικό;».


Αυτό  έγραψε ο πράσινος παπαγάλος του MEGA στο twitter.Ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ βγάζει γλώσσα και προσβάλλει έναν πολιτικό αρχηγό που έχει συγκρουστεί με τους ακροδεξιούς και ρατσιστές πολλές φορές.

Αντιθέτως ο Καψής έγλειφε τον Καρατζαφύρερ και το ΛΑΟΣ για χάνει ποσοστά η ΝΔ και να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την αυτοδυναμία.Πιστό κομματόσκυλο ο Καψής έχει ευθύνες για την χρεοκοπία του λαού.Πιστός αντικομμουνιστής δηλητηρίαζε από την θέση του τον λαό με ψέματα για την αριστερά.Μία για το ΚΚΕ μία για τον ΣΥΝ.


Θα γλιτώσεις τις ροχάλες των Ελλήνων Μανωλάκη ;

Όχι ρε φίλε δεν θα γλιτώσεις τη μούτζα και τη ροχάλα.Είσαι μέρος του προβλήματος.Μας τα έχεις πρήξει τόσα χρόνια.Δεν αλλάζεις και συνεχίζεις να προκαλείς τον απλό λαό από την τηλεόραση.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που εκνεύρισε τον τηλεοπτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ήταν η εξής:

Τα επιχειρήματα του κ Σόιμπλε που μέσα από τις συνεντεύξεις του ασκεί έντονη κριτική και επιτίθεται στους Έλληνες δεν είναι καινούρια. Όλο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο,  τον κ. Βενιζέλο,  τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Μπορεί οι ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι έλληνες,  αλλά μάλλον κάποιοι έλληνες δεν είναι και τόσο  έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν. 



MATRIX1917

Δεν υπάρχουν σχόλια: