Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ :Ενθαρρυντικά για τη συνέχεια τα πρώτα μηνύματα.


Στο 21,88% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου, από την πρώτη εβδομάδα της Οικονομικής Εξόρμησης
Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οργανώθηκε και ξεκίνησε η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για τους μήνες Δεκέμβρη 2011 και Γενάρη 2012. Η κάλυψη του21,88% του πανελλαδικού πλάνου από την πρώτη εβδομάδα της Οικονομικής Εξόρμησης, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για ακόμα πιο μαχητική συνέχεια, για την επιτυχία και αυτής της Εξόρμησης.
Το ενθαρρυντικό αποτέλεσμα της κάλυψης του στόχου για το πρώτο κλείσιμο, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση, ότι παρόλο που αντικειμενικά, εξαιτίας της αντιλαϊκής καταιγίδας, το εισόδημα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων έχει μειωθεί δραματικά, οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΚΚΕ και το ενισχύουν, έστω και με ένα ή δυο ευρώ από το πενιχρό τους υστέρημα.

Οι αδιάρρηκτοι δεσμοί του ΚΚΕ με το λαό, το γεγονός ότι τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, αναγνωρίζουν στο ΚΚΕ ότι πρωτοστατεί για την οργάνωση και κλιμάκωση της πάλης, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, αποτελούν μια στέρεη βάση, πάνω στην οποία οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις ξεδιπλώνουν τη σχεδιασμένη δράση τους για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.
Πρώτη Κομματική Οργάνωση στην κάλυψη του πλάνου είναι η ΚΟ Εξωτερικού που έχει ήδη καλύψει το 41,80%. Ακολουθεί η ΚΟ Αιγαίου που έχει καλύψει το 37,37%. Η κάλυψη των πλάνων των υπόλοιπων Κομματικών Οργανώσεων έχει ως εξής: ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας 24,10%, ΚΟ Πελοποννήσου 23,80%, ΚΟ Κρήτης 23,25%, ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης 21,90%, ΚΟ Αττικής 21,02%, ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας18,81%, ΚΟ Θεσσαλίας 17,83%, ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας 15,50% και ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας 15,18%. Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 25,01% του πλάνου της, ενώ η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» το 20,52% και η ΚΟΒ «902» το 10%.

Από το πρώτο κλείσιμο στην Αχτίδα του Δημοσίου της ΚΟ Αττικής, την περασμένη εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: