Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΚΚΙ-Δριμύτεροι μας επέστρεψαν οι «επικυρίαρχοι»



Προκλητικότεροι και περισσότερο απόλυτοι μας εμφανίστηκαν οι Τροϊκανοί, μετά την αποδέσμευση της 6ης δόσης.
Πριν καλά-καλά εγκατασταθούν στις πολυτελείς σουίτες τους για τη συνέχιση της εφαρμογής του καταστροφικού σχεδίου για τη χώρα μας, οι εκπρόσωποι της τρόικας, έβαλαν τη πρώτη κόκκινη γραμμή.
Είπαν πως θέλουν, 150.000 απολύσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα ως το 2015 και αμέσως οι υπήκοοι της κυβέρνησης των χρηματιστών έσπευσαν να το υιοθετήσουν και αναπαράγουν, με την ελεγχόμενη ενημέρωση. Ούτε κουβέντα για την ολοκληρωτική διάλυση, του ήδη κατακερματισμένου, δημόσιου τομέα. 

Καμιά αναφορά για το επίπεδο υγείας, παιδείας και άλλων τομέων του δημόσιου τομέα που υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης προσωπικού αφ’ ενός αλλά και για το ότι οι εργαζόμενοι μαζί με τη χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, λόγω της βάρβαρης επίθεσης  που δέχεται η χώρα  επί δυο χρόνια από τους επικυρίαρχους, χάνουν σιγά-σιγά και τη διάθεση τους για προσφορά. Θέλουν πια, την ανατροπή της κατάστασης.
Στους εκβιασμούς, στη παράδοση της χώρας και στην εκποίηση του πλούτου ο Ελληνικός Λαός θα δώσει τη ανάλογη απάντηση άμεσα.
Άμεσα θα δώσει τέλος στον εφιάλτη της ξένης κατοχής.
Η ανοχή εξαντλήθηκε μαζί με το ψεύτικα προσχήματα των πρόθυμων που διαχειρίζονται την παράδοση της χώρας και την εξαθλίωση του Λαού.                                                    

ΦΎΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !

Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: