Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Εχθές και ενώ οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας πραγματοποιούσαν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας η εργοδοσία ανακοίνωσε άλλες 16 απολύσεις! Ο αγώνας των εργατών της χαλυβουργίας έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις. Εργάτες και εργαζόμενοι από άλλους χώρους, σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχοι και οι οργανώσεις τους, αγρότες, φοιτητές, μαθητές, λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπές, σύλλογοι γονέων και κάθε είδους συλλογικότητες όπου δρα εργαζόμενος λαός εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την με κάθε τρόπο στήριξή τους. Μετά από 35 μέρες απεργίας όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία για το σύνολο της εργατικής τάξης αυτού του αγώνα. Γι' αυτό και η ΓΣΕΕ κάνει σαν να μην υπάρχει τη στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις, κυρίως όταν οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούν ανάλογα, παριστάνει ότι παρεμβαίνει. 
Χθες οι εργαζόμενοι της χαλυβουργίας πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, αφού εδέησε να τους συναντήσει ο υφυπουργός Κουτσούκος τους ανακοίνωσε ότι θα μεσολαβήσει για να δεχτεί η εργοδοσία νέα ...τριμερή!!! 
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ανυποχώρητοι, η αλληλεγγύη μας πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο. Αύριο πρέπει να βουλιάξει ο Ασπρόπυργος. Να βρεθούμε όλοι μπροστά στο εργοστάσιο, στη συναυλία στις 11 το πρωί! 
πηγή: antigeitonies

Δεν υπάρχουν σχόλια: