Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ την ΤΡΙΤΗ 22/11 ώρα 7:00 μ.μ. στο ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.

 

Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς την Τρίτη 22/11,  ώρα 7 μ.μ.  στο Γήπεδο Σπόρτινγκ με ομιλητές:

  • Τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα,

  • Τον Αντώνη Νταβανέλο, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

  • Ο Pierre Laurent (Εθνικός Γραμματέας του ΚΚ Γαλλίας, Πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς), και

  • Η Αφροδίτη Μπαμπάση,  άνεργη, μέλος ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

mikiskke είπε...

Στο 1.15 (στανταράκι δηλαδή) κλειδώνει ότι ο Αλέξης για ακόμη μια φορά:

Θα αθωώσει την εξουσία και κυριαρχία των ευρωενωσιακών μονοπωλίων, αφού για τον ίδιο «η Ευρώπη πληρώνει ακριβά το τίμημα των επιλογών της ευρωπαϊκής ηγεσίας και της ΕΚΤ».

Θα συνεχίσει λέγοντας ότι η κρίση που βιώνουμε είναι αποτέλεσμα κάποιων πολιτικών και ότι η κρίση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ευκαιρία για την Ελλάδα! Αθώος λοιπόν ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής που κλέβει την απλήρωτη εργασία των πολλών και την κάνει ιδιοκτησία του ενός και που ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΚΑ οδηγεί σε συσσώρευση κεφαλαίων (κρίση υπερσυσσώρευσης) που με την σειρά τους αδυνατούν να βρουν κερδοφόρα διέξοδο στην παραγωγή.

Θα εξυμνήσει για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι κράτος μέλος της Ευρωζώνης και του «απάνεμου λιμανιού» που λέγεται ΕΕ. Ευτυχώς που μας έμειναν τα χρυσά κουτάλια…

Θα αποκρύψει τον ταξικό χαρακτήρα των αντιλαϊκών μέτρων (παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, επιμήκυνση του εργάσιμου βίου, απλήρωτες υπερωρίες, αντιασφαλιστικές ανατροπές). Όλα γίνονται εξαιτίας μιας λανθασμένης – ιδεοληπτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος και τώρα των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ.

Θα αθωώσει την ντόπια ολιγαρχία αφού τα παραπάνω μέτρα μας τα επέβαλλαν οι «κακοί» Μέρκελ και Σαρκοζί με τους ΒαρδινογιανοΛάτσηδες να έχουν φορέσει μαύρες πλερέζες που αναγκάζονται ως υποτελείς να δέχονται τας υποδείξας των ξένων επικυρίαρχων μας. Εδώ κολλάει και ο Τράγκας.

Ως κερασάκι στην τούρτα (του οπορτουνισμού) θα αγιοποιήσει την κοινωνική ειρήνη εκφράζοντας συγχρόνως την ανησυχία του για την σταθερότητα της αστικής δημοκρατίας.