Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Διογκώνονται οι διαδηλώσεις στη Wall Street -Συμμετέχουν και εργατικά συνδικάτα


    Οι διαδηλώσεις στη Wall Street, το κέντρο του αμερικανικού εμπορίου αναμένεται να διογκωθούν καθώς όλο και περισσότερες ομάδες συμμετέχουν σε αυτές, μεταξύ των οποίων και εργατικά συνδικάτα.
Μεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν σήμερα στις διαμαρτυρίες, βρίσκονται η ΜΚΟ, MoveOn.org και κοινωνικές οργανώσεις όπως οι Working Families Party και United NY. Στο πλήθος θα βρεθούν επίσης μέλη της Ένωσης Chinatown Tenants και της Ένωσης Transit Workers. Παράλληλα οι διοργανωτές έχουν καλέσει τους φοιτητές από τις πανεπιστημιουπόλεις της χώρας να βγουν από τις τάξεις τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας στις 2 μ.μ. (τοπική ώρα).

«Αισθάνονται αποδυνάμωση, ότι κανείς δεν τους ακούει», δήλωσε η Camille Rivera, επικεφαλής της United NY. «Τι κάνει κάποιος όταν δεν τον ακούνε; Μιλάει, αναλαμβάνει δράση», πρόσθεσε.
Οι ομάδες αυτές θα ξεκινήσουν ακόμα μια πορεία, αυτή τη φορά από το δημαρχείο προς το πάρκο Zuccotti στο Μανχάταν. Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι θα συμμετάσχουν στην πορεία της Τετάρτης, ωστόσο οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα εμφανιστούν χιλιάδες.


ΠΗΓΗ-WWW.ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: