Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.Εφεδρεία: να απολύσουμε την κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ!



Να στείλουμε στην «εργασιακή εφεδρεία» και στην απόλυση την κυβέρνηση και την τρόικα! Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του μαζικού κινήματος σε μια κυβέρνηση που ξεπετά, με τον πιο κυνικό τρόπο, 30.000 εργαζόμενους από το δημόσιο, οδηγώντας τους στη φτώχεια και στην ανεργία, υποβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις δημόσιες υπηρεσίες.
Σε μια κυβέρνηση που παρουσιάζει έναν εικονικό προϋπολογισμό, με μόνο δεδομένο την επιδίωξη συμπίεσης των κοινωνικών δαπανών για να υπάρξει «πλεόνασμα», το οποίο θα πάει στις τσέπες των «πιστωτών» μας, τραπεζών και κρατών.Ήρθε η ώρα για έναν πρωτοφανή εργατικό και λαϊκό ξεσηκωμό, για έναν αγώνα διαρκείας για να μπλοκαριστούν τα νέα μέτρα και να ανατραπεί η κυβέρνηση και η πολιτική της εξαθλίωσης.
Οι μαχητικές κινητοποιήσεις που ξεκινούν σε μια σειρά χώρους του δημοσίου και η επιτυχία της απεργίας της Τετάρτης 5 Οκτώβρη, αποτελούν μια πρώτη απάντηση, που πρέπει να γενικευθεί, κλιμακωθεί, με τον αγώνα στα χέρια των εργαζομένων και όχι στον έλεγχο των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: