Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΚΚΙΝΟ : Κάτω η κυβέρνηση της κοινωνικής αντεπανάστασης! Κυβέρνηση «έκτακτης ανάγκης» της Αριστεράς με πρόγραμμα ανατροπής του «καθεστώτος» του μνημονίου και της δικτατορίας του κέρδους και των αγορών.


Για την εξουσία των εργαζομένων



Τα ψέματα τελείωσαν! Η κυβέρνηση του μνημονίου και της κοινωνικής αντεπανάστασης παραπαίει, έχει γίνει ένα καθεστωτικό ζόμπι που παραμένει γαντζωμένο στην εξουσία με βασικό της στήριγμα τις δυνάμεις καταστολής, τους τραπεζίτες και την τρόικα. Στην απέναντι πλευρά, οι διαθέσιμες δυνάμεις που παλεύουν ενάντιά της είναι για πρώτη φορά στους καιρούς του μνημονίου σημαντικές, ξεπερνούν γοργά τις παλιότερες αυταπάτες, έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη του πολιτικού αγώνα και θέτουν όλο και πιο ανοιχτά το στόχο της ανατροπής της.
Και όλα αυτά, ενώ ετοιμάζεται στις επόμενες κιόλας βδομάδες μια «τελική λύση» που την ονομάζουν «ελεγχόμενη χρεοκοπία» και η οποία θα είναι η θρυαλλίδα για ιστορικές ανατροπές σε όλα τα επίπεδα. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα! Ο στόχος έπαψε από καιρό να είναι απλώς η αντίσταση στις πολιτικές του μνημονίου και είναι καθαρά πολιτικός: πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κυβέρνηση! Η ανατροπή της είναι όρος για να σταματήσουμε τη «μηχανή» του μνημονίου, για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, για να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τους λογαριασμούς μας όχι μόνο με την κυβέρνηση και την τρόικα, αλλά και με τους τραπεζίτες και βιομήχανους, με τους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους, με τη δικτατορία των αγορών και του κέρδους. Ήρθε η ώρα να πούμε «αυτοί ή εμείς», ήρθε η ώρα να γράψουμε τις δικές μα σελίδες στο ανοιχτό βιβλίο της Ιστορίας. Στις επόμενες βδομάδες θα κριθεί η κατεύθυνση των εξελίξεων για πολύ καιρό. Γι’ αυτό, όλοι και όλες στον αγώνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: