Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλυπητήριο της ΚΕ του ΚΚΕ προς το ΚΚ Πακιστάν


Κομμουνιστικό Κόμμα Πακιστάν
Κεντρική Επιτροπή



          Αγαπητοί σύντροφοι,

          Με μεγάλη θλίψη μάθαμε το νέο του θανάτου του ΓΓ του ΚΚ Πακιστάν Chacha Maula Bux Khaskheli. Παρακαλούμε μεταβιβάστε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΠ καθώς και στην οικογένειά του.
Ο σύντροφος Khaskheli έδωσε όλη του τη ζωή στους αγώνες του εργατικού συνδικαλιστικού και κομμουνιστικού κινήματος. Φυλακίστηκε από τα αστικά καθεστώτα, είτε «δημοκρατικά» είτε ανοικτά δικτατορικά, και πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στην παρανομία.
          Το ΚΚΕ στέκεται σταθερά αλληλέγγυο στον αγώνα που διεξάγει το ΚΚ Πακιστάν, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αντιμετωπίζοντας με καθημερινές επιθέσεις και απειλές.

          Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του με την εργατική τάξη, τη φτωχή αγροτιά, το λαό του Πακιστάν που ματώνουν καθημερινά από την επιθετικότητα και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών που εκδηλώνονται στην περιοχή και τη χώρα τους.
          Θα συνεχίσει να αγωνίζεται, μαζί με τους κομμουνιστές του Πακιστάν, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των χιλιάδων πακιστανών εργατών που ζουν στη χώρα μας και βιώνουν την καπιταλιστική εκμετάλλευση και καταπίεση.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: