Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Κόλαση στη Βουλή για την Proton Bank. O Bενιζέλος τάβαλε με την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" και υπερασπίσθηκε τις τράπεζες που δημιουργούν φούσκες τύπου Αlter!

WWW.KOURDISTOPORTOCALI.COM

Μπάχαλο στη Βουλή για τα μάτια του Λαυρεντιάδη!

Κεφαλογιάννης και Παπαδημούλης, στρίμωξαν άγρια τον Βενιζέλο για την υπεξαίρεση των 51 εκατ. ευρώ κι εκείνος υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες έγιναν στην τράπεζα όταν ήταν υπουργός ο Παπακωνσταντίνου.

Ο Βενιζέλος επιτέθηκε άγρια στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" στήριζοντας το τραπεζικό σύστημα και δικαιολόγησε την απόφασή του να δώσει, στις 14 Ιουλίου, 160 εκατ. στη Proton Bank διαχωρίζοντας τους μετόχους από την τράπεζα!


Λες κι αν μια τράπεζα ανήκει στον Πάμπλο Εσκομπάρ θα πρέπει να την επιχορηγούμε με το στανιό!

Ο υπ. Οικονομικών μόνο δάφνινο στεφάνι δεν έπλεξε στους Τραπεζίτες, οι οποίοι δίνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δανεικά κι αγύριστα σε κανάλια σαν το Αλτερ, σε φαληρισμένους εκδότες -εμπόρους όπλων και πάσης φύσεως βρωμοδουλειές και πάει λέγοντας, ενώ την ίδια στιγή κυνηγάνε τους οφειλέτες των καταναλωτικών δανείων των 3000 ευρώ.

Αυτό το σύστημα διαπλοκής ΜΜΕ και Τραπεζιτών υπερασπίσθηκε ο υπουργός πλέκοντας το εγκώμιο των τραπεζών.

Το λιγότερο που μπορούμε να του προσάψουμε είναι ότι βρίσκεται εκτός εποχής αν έχει την ψευδαίσθηση πως κολακεύοντας παρακμιακούς  μηντιάρχες και τραπεζίτες θα διασωθεί πολιτικά σε μια χώρα που η αγανάκτηση είναι ισοδύναμη με μια ντουζίνα Φουκουσίμες...



ΠΗΓΗ-http://www.kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: